II. Real Talk [Június 15.]


#1

Gondoltam nyitok egy témát a hamarosan elkövetkezendő II. Real Talk esemény kapcsán.


Ha van kedved jelezzed a többi Ninjonnak hogy eljössz. :slight_smile:

  • Ott leszek!
  • Sajnos nem tudok menni.

0 egyedi szavazat

Jegyvásárlás:

Házirend:

Kiemelt tudnivalók

  • A rendezvényen csak 16 éven felüliek vehetnek részt! 16 éven aluliak szülői felügyelettel vagy 18 éven felüli kísérővel látogathatják az eseményt. Ennek okán a belépéskor a személyzet kérheti az életkor igazolására alkalmas okmány bemutatását.
  • A rendezvényen CSAK előzetesen jegyet vásárolt vendégek vehetnek részt. A helyszínen nincs lehetőség utólagos vásárlásra.
  • Megvásárolt jegy visszamondására 7 nappal a rendezvény előtt van lehetőség utoljára!
  • A rendezvényre hozd magaddal a jegyedet, amit e-mailben fogsz megkapni! Önmagában az e-maillel nem tudsz majd bejönni! A QR kódot tartalmazó jegyre van szükség a belépéshez! Ezt akár kinyomtathatod, vagy elég ha a mobiltelefonodon felmutatod a személyzetnek. (Akár az Eventbrite alkalmazást is használhatod!)
  • Helyszínen lesz lehetőség meleg étel vásárlására az egész nap folyamán.
  • Az eseményre hozhatsz magaddal hideg ételt és italt is. Viszont ezt a rendezvény teremben nem fogyaszthatod (az ételt legalábbis).
  • A rendezvény kerekes székes vendégeink részére akadálymentesen látogatható.
  • A rendezvény egész területén kép- és hangfelvétel készül, amelyen bármely látogató bármikor feltűnhet. Jegy vásárlásával hozzájárulsz az ebben való megjelenéshez.

Kérdésem van, hol tehetem fel?

Ha bármi egyéb információra lenne szükséged, akkor két lehetőséged van:

Tedd fel kérdésedet a Facebook esemény alatt:


Írj levelet az
events[kukac]pentamedia.hu címre.


#2

Gyüvök! :smiley:


#3

Ott leszek. :slight_smile:


#4

Jó ötlet @SouLWavezZ :wink:


#5

Megyek :heart_eyes:


#6

Ezt én se hagyom ki :slight_smile:


#7

Én is ott leszek :blush:


#8

Ha a counter nem tévedett akkor én voltam a harmadik Jegy tulaj :wink:


#9

Bár még mindig van 130 jegy a 250-ből, én nem is értem, ilyen még nem volt. Mondjuk nem a legjobb az esemény kommunikációja, még azt se tudom ki lesz ott… :thinking:


#10

Meg most lesz érettségi, vizsgaidőszak, államvizsga meg hóvége/eleje van. :smiley:


#11

Én mondjuk szívesen mennék, ha aznap nem lenne két ZH-m. :smile:


#12

Megyek. ^^


#13

ez nekem is nagyon furcsa volt, hogy ilyen sok jegy van még?? De hát biztos elfogy addig, ha nem akkor tényleg nagyon családias hangulat lesz.


#14

Tényleg furcsa főleg ahhoz képest, hogy az eddigi rendezvényekre elkapkodták a jegyeket. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az ára ijeszt el pár embert, meg ugye korhatáros is. Személy szerint örülök a családias hangulatnak, viszont nehogy a kevés résztvevő miatt dőljön dugába pár jövőbeli rendezvény! :confused:


#15

Szerintem a kevés az esemény kommunikációja… szinte sehol nem látom vagy hallok felőle… plusz még mindig nem tudjuk hogy kik lesznek:) ettől független én nagyon várom mert a srácok ott lesznek meg ti is <3 és még sok idő van bízzunk benne hogy elfogynak a jegyek.


#16

Az első real talk-ra 3,5 perc alatt elment, akkor is ennyi volt, és akkor még “szűkebb volt a kötösség”.
Most az event és a promo is Tompiék kezébe van, de a veboldalon találtakon kívül zero info. Gondolom minden penta médiás ott lesz, de ez azért ez se vaskos infó, na meg hogy ki milyen témában stb…
Brown ott lesz azt tudom bár nem ismerem a srácot, nem az én világom.


#17

Mi is ott leszünk … srácok is ott lesznek :smiley: Rossz már nem lehet


#18

Így van.


#19

Lehet ez egyfajta stratégia is arra, hogy azok akik valóban aktívan követik a srácokat Twitteren, Streameken, azok mindenképp ott lehessenek.(Árszabás is egy ilyen)


#20

Engem nem zavarna ha nem vennéknek több jegyet… viszont ha bele gondolunk a srácoknak nem biztos hogy annyira jó ez… mivel valamiből fizetni kell a dolgokat… :confused: