Infók Hard Mode Challenge - 03.23


#1

Let’s get HARD!

A méltán híres (Kappa) Rainbow Six: Siege csapatunk, a Hard Mode (Azmo, Nessaj, Yeahunter, TheVR Pisti és TheVR Jani) most mindenkit kihív egy kis Siege-re és ha elég kemények vagytok, akkor akár élőben is játszhatunk egymás ellen.

Mi a Hard Mode Challenge?

Mielőtt ebbe részletesen belemegyünk szeretnénk kiemelni, hogy ez nem egy esport verseny . Olyan félprofi/amatőr csapatokat vagy baráti társaságokat látnánk szívesen ezen a napon, akik élvezik a játékot, és jól is játszanak, de eddig még nem nagyon volt lehetőségük bemutatkozni nagyobb nyilvánosság előtt.

A Hard Mode Challenge két részből áll. Lesz egy online selejtező (2019.03.16., szombat), ahol összemérheted a tudásodat a többiekkel. Erről bővebb infó és jelentkezés: http://bit.ly/thevrr6quali. A legjobb 4 csapat jut be a döntőbe, ahol a feladat nagyon egyszerű(nek tűnhet): Le kell győzni a Hard Mode-ot!

Mi a nyeremény?

Ha a nyeremény érdekel, akkor ez nem a te rendezvényed. Természetesen senkit sem hagyunk üres kézzel. Aki kiáll ellenünk, vagy akár le is győz bennünket egész biztosan számíthat ajándékokra. Alapvetően viszont ez az esemény nem erről szól, hanem arról hogy töltsünk együtt egy napot. Élvezzük a játékot, és érezzük jól magunkat.

A legfontosabb információk

 • A rendezvény időpontja: 2019.03.23.
 • Kapunyitás: 09:15
 • Az első meccs és a stream kezdete: 10:30
 • A program vége: kb. 20:00
 • Helyszín: Budapest, ELTE Gömb aula (Budapest, Pázmány Péter stny. 1/A, 1117)

A program

 • Egész napos Meet & Greet és fun a Hard Mode tagjaival, amikor éppen nem játszunk . Családias hangulat, egy igazi közösségi találkozó.
 • A döntő meccseit a helyszínen tudjátok majd követni egy hatalmas LED falon. A megszokottól eltérően (vagy épp a megszokott módon?) most nem lesz professzionális közvetítés. A meccseket a TheVR szemszögéből lehet majd végig követni. Illetve a helyszínen igyekszünk mindenféle plusz elemekkel még átláthatóbbá tenni a nézői élményt, hogy ne maradjatok le semmiről.
 • Ti sem maradtok ki a jóból! A helyszínre érkezőkből (akik jelentkeznek) kiválasztunk 10 embert, akikből kettő darab 5 fős csapatot alkotunk, akik szintén kipróbálhatják magukat a Hard Mode ellen. Ehhez természetesen semmilyen előselejtező nem szükséges, elég csak jelentkezni a lehetőségért.
 • A helyszínen egész nap ki tudjátok próbálni az Acer Predator legújabb termékeit, és csúcs gépeit.
 • Division 2 All Day! A Division 2 is külön szerepet kap a rendezvényen. Egy dedikált installációval készülünk nektek, ahol egész nap ki tudjátok próbálni a játékot, akár a helyszínen squadban is!
 • Kipróbálhatjátok az Acer Predator Thronos-t, ami sok embernek mozgatta meg a fantáziáját a TheVR Tech videóját látván: https://bit.ly/2NB9al7

Mit kapok a jegyemért cserébe?

 • Belépést a rendezvényre.
 • Mindent amit a programok résznél felsoroltunk
 • Minden egyes jegyvásárló egy pólót kap ajándékba! Róla van szó:

Jegyvásárlás

Kiemelt tudnivalók

 • A rendezvényen csak 16 éven felüliek vehetnek részt! 16 éven aluliak szülői felügyelettel látogathatják az eseményt. Ennek okán a belépéskor a személyzet kérheti az életkor igazolására alkalmas okmány bemutatását.
 • A rendezvényen CSAK előzetesen jegyet vásárolt vendégek vehetnek részt. A helyszínen nincs lehetőség utólagos vásárlásra.
 • Ha jelentkezel a versenyre is és abban a dilemában vagy, hogy elfogynak a jegyek és nem biztos, hogy továbbjut a csapatod, akkor is azt javasoljuk, hogy mindenképp vásárolj jegyet, ha nem akarsz lemaradni. A jegyedet vissza tudjuk téríteni neked a hivatalos visszatérítési időszak (az esemény előtt egy héttel) után is, és természetesen ha továbbjutott a csapatod, akkor ingyen jöhettek be az eseményre.
 • A rendezvényre hozd magaddal a jegyedet, amit e-mailben fogsz megkapni! Önmagában az e-maillel nem tudsz majd bejönni! A QR kódot tartalmazó jegyre van szükség a belépéshez! Ezt akár kinyomtathatod, vagy elég ha a mobiltelefonodon felmutatod a személyzetnek. (Akár az Eventbrite alkalmazást is használhatod!)
 • Parkolási lehetőség van az ELTE parkolójában, ami 300 férőhelyes és természetesen a rendezvény alatt ingyenes. Ez egy sorompóval elzárt terület. Ezen felül plusz parkolóhelyeket sajnos nem tudunk biztosítani.
 • A rendezvény kerekes székes vendégeink részére akadálymentesen látogatható.
 • A rendezvény egész területén kép- és hangfelvétel készül, amelyen bármely látogató bármikor feltűnhet.

Kérdésem van, hol tehetem fel?

Ha bármi egyéb információra lenne szükséged, akkor két lehetőséged van:

 • Érdeklődj Discord-on, a Hard Mode Challange részen: TheVR Discord

Resolved - Elhagyott pénztárca / iratok / fogyatékosság lvl 9000
#3

!Fontos infók!

A selejtező oldalán történő regisztráció teljesen automatikus! Amennyiben nem fejezitek be a regisztrációs folyamatot, abban az esetben nem lehetséges a csapatok manuális beaktiválása.


#5

Ha nincs szülő aki ráérne, de van nagykorú ismerős azzal be lehet menni? Vagy csak only szülővel?


TheVR Ninjon Update [FAQ]
#6

Megkérdeztem Janit Twitch Rivals streamben, hogy én 20 vagyok és a 14 éves öcsém bejöhet-e velem és azt mondta simán!


#7

Jó de mondjuk ti családtagok vagytok, viszont egy random emberrel nem biztos, hogy beengedik az embert.


#8

A felelősség vállalása ami fontos, szerintem, de nem tudok semmit, konkrét információm nincs
Az mindenesetre nem árt ha egy ilyet kitöltötök:
“Felelősségvállalási nyilatkozat kiskorú képviselője részére”
És ezzel a szülő/gondviselő hozzájárul jogilag is, h a rendezvény alatt ő felügyel rád!


#9

Szerintetek az unokaöcsémet vihetem? Én 30 vagyok, ő meg 10.


#10

Sziasztok!
A verseny szabályai között tűnt fel nekem ez:


Ez az ingame skinekre vonatkozik? Pl fegyverskin, headgear, Elite skin


#11

Oda van írva, hogy a külső modokra vonatkozik. A játékban benne lévő skinek és scopeok használhatóak.


#12

Ó a /külső/ -t nem láttam eddig…


#13

srácok lenne egy olyan kérdésem mit takar a fél profi? van egy csapat amit tudunk hogy platosak ilyenkorról mit csináljuk?


#14

Csak az esport csapatok vannak tiltva. Rank megkötés nincs.


#15

És mi a helyzet az olyan csapatokkal, akik bár ezen a comm. cup-on látott formában nem egy esport csapat, de több tagjuk is mondjuk MNEB-résztvevők? Mert ahogy látom ilyenre is van példa.


#16

Csináltam egy kis script-et ami kigyűjtötte EventBrite oldalról a résztvevőket. Szerintem így egyszerűbb megnéznetek kik azok akik az eseményre mennek:

Dupla nevek azok akik nem csak 1 hanem több jegyet vettek. Illetve vannak akik nem adtak meg Twitch nevet. :slight_smile:
Dinamikusan nem frissül. De majd az esemény közeledtével manuálisan majd újra le le futtatom, hogy amennyire lehet friss legyen. :wink:


#17

sziasztok!
16.-án az első meccs mikor lesz? a battlefy-on két időpont is szerepel


#18

Hol látsz kettő időpontot? Én csak a 12:00 -át látom a menetrendben és a kupa infó oldalon is.


#19

Ha elfogyott a jegy végleg lemondjak róla vagy van arra esély, ha valaki visszamondja lehet még jegyet venni?


#20

Ha visszamondják, visszakerül a rendszerbe és újra megvehető!

Mindenkit arra kérek, h “feketén” senki ne vegyen felárral jegyet, ha valaki ilyet lát azt jelentse és majd én lésülytok rá rettentő haraggal és mértéktelen dühvel.

Sajnos a jegyek száma korlátozott, így lesz olyan akinek nem jut!


#21

Semmi tervem nem volt feketén jegyet szerezni és ha látnám azonnal szólnék, azért is kérdeztem. Köszönöm @lengyelb az ilyen gyors választ :slightly_smiling_face: Talán szerencsém lesz, ha nem meg így jártam.


#22

De most láttam hogy am. Szóval akkor 12. Ok