TheVR Fórum

Intel Extreme. Megéri?

Sziasztok.
Kérdésem tárgya egy I7 7740X lenne. 60.000 Ft-ért hozzá tudnék jutni egyhez. Megéri? Véleményeteket szeretném kérni erről a prociról.

Előre is köszi.:slightly_smiling_face:

Nagyon nem.

2 Likes

Bocs, auto korrekt.:grimacing:

Nah, van egyáltalán hozzá deszkád? Most egy x299-et vadászni… Vegyél ennyiért R5 3600-at, ahhoz lelsz kismillió lapot is emberi áron.

3 Likes

Köszi a válaszokat :slightly_smiling_face:
Lényegében csak haverom válna meg tőle és gondoltam rákérdezek itt hogy miujság.

Én nem tudom hogy van vele haverod csak mert újonnan drága volt most 60e ért egy 3600 at tudsz venni ami 6mag 12 szál ami egy fejlett új processzor és erősebb is . Nem tudom ki az a vevő kör aki ilyen új proci árak mellet beruház egy ilyen “régi” prociba ilyen drágán ha azt nézzük hogy 1600AF +1 jobb féle lap is ott van hogy 60e környéke így még így is jóval erősebb .

3 Likes

Nagyon elvétve az akinek adott hozzá a platform és nem akar komplette váltani. Valszeg ezért is próbál a kollega haverok között házalni vele :slight_smile:

1 Like

Nem nagyon 100%-os a vásárlás csak gondoltam rákérdezek itt. Ryzen-em van volt és azt hittem bika annyira hogy leváltsam
Az ok hogy miért az kiderül egy másik kérdésemben.

Na de ez az hogy egy 1600AF és egy jó lap kombó van kb ebben az árban egy picivel drágább de vadi újonnan ez meg használt proci ami drága és még gyengébb is . A ram ennél is ugyan úgy ddr4 szóval ezért nem értem ezt az árazást.

1 Like

Hát ez olyan, hogy van akinek Intel KELL. Ne kérdezd tovább. Önmagához képest amúgy lehet rendben lenne az ára, de a piac miatt a kutyának sem kell. Hasonló cipőben van a többi 4/8-as 4790K/6700K/7700K proci, de néha csak elkelnek. Sokan úgy vannak, hogy Intel, magas órajel stb elég még a 4 mag, viszont lehet nem veszik figyelembe, hogy már egyre több játék is támogat natívba 6+ magot a különböző progik mellett és ez csak ugrásszerűen fog tovább változni.