Ipad fólia

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy vásároltam egy ipad air-t (2019) és erre szerintetek szükséges kijelző védő fóliát tenni? Azért gondolkozok ezen ennyire, mert ennek a modellnek pont az az egyik előnye a belépő szintű modellekkel szemben, hogy laminált a kijelzője, így nem tükröződik annyira, csak félek, hogy egy fólia pont az ellenkező hatást érné el.
Másrészről szükséges a fólia a képernyő megóvása érdekében? (áltálában otthon és az egyetemen használom, tehát nem szélsőséges körülmények között)

Köszi a segítséget előre is!

Szerintem felesleges rá fólia, szállításhoz tennék rá tokot, aztán annyi.

1 Like

Köszönöm!

Szerintem is fölösleges a fólia. Én egy ilyen flip tokot tennék rá:
https://www.aqua.hu/spigen-case-smart-fold-apple-ipad-air-105-2019-flip-tok-fekete-073cs26319-818677.html

Tableteknél szerintem elengedhetetlen, és nem zavaró mivel úgysem zsebben hordod.

Igen, egy ehhez hasonló tokot vettem rá.
Köszi!

Van még kérdésed ezzel kapcsolatban?

én iPad Pro-ra raktam, nekem úgy tűnt, hogy érzékenyebb a karcolásokra, mint a telefon. Alig egy hete volt meg és már két karc volt rajta, nem kizárt, hogy a toll és a por (homokszemcse) kombinációja okozta, pedig nem használtam kifejezetten poros helyen. Én egy üvegfóliát raktam rá, érzésre ugyanolyan jó. Telefonjaimon egyébként sosem használok fóliát.

Hát igazából csak erre voltam kíváncsi, mert azért nyilván féltem az eszközt, de mellette azt se szeretném, hogy funkcióját vessze.

És nem zavaró egyáltalán? Esetleg meg tudnád mondani, hogy milyen márkájú fóliát tettél rá?

Sajna nem emlékszem, már rajta van pár éve (ez még az első iPad Pro), de emlékeim szerint nem noname volt, drágább mezőnyből vettem.

A széleken, home gombnál látni, hogy van rajta egy plusz réteg, üveg révén picit vastagabb, mint a sima fólia, cserébe viszont ugyanolyan a tapintása, mintha nem lenne rajta.