iPhone 6s Plus-ról váltás újabbra


#1

Sziasztok!

A közel jövőben szeretnék újabb iPhonet vásárolni, jelenleg a 6s plus készülékkel rendelkezem. Gondoltam már a legújabbakra, hogy valamelyik közül azt beszerezni, de pontosan nem tudom melyiket érné meg a legjobban :smiley: az XS-en gondolkozom jelenleg, ti mit tennétek a helyemben?

Köszönöm a válaszokat!


#2

Attól függ,hogy mire használod. Ha sokat nézel videókat,streamet, olvasol rajta(bármit), és van rá pénzed,akkor az xs max a te telefonod.
Ha mindezt csinálod , de nincs annyi pénz a telefonra, akkor xs.
Ha nem szeretnél ennyit költeni, akkor xr.(bár annak a kijelzője csak “720P”)


#3

Én a helyedben, ha csak logikusan gondolkodok és félre teszem az iPhone utálatomat akkor sem vennék semmilyet, egy Pocophone F1 vagy valami más flagship jobb választás lenne ár-érték arányban. Az új XS és XS Max tényleg brutál izmos telefon, nem vitatom, de egy átlag felhasználó semmit nem profitál az ilyen teljesítményből szerintem. Egy olcsóbb, ilyen célokra megfelelő telefon sokkal jobb választás, főleg anyagilag. Ha meg van pénz, és mindenképpen iPhone-t akarsz akkor XS vagy XS Max, saját belátásod szerint. Ha jobban tetszik egy fablet akkor a Max, ha inkább legyen kisebb de minden másban ugyanolyan akkor a sima.
Volt szerencsém kipróbálni a Max-et, nagyon szép telefon, főleg az új üveg hátlap miatt, gyors, reszponzív (van ilyen szó magyarul is?), és hát, értelemszerűen nagy. Jó vétel, egyedül az árával nem értek egyet.


#4

Egyetértek veled.
@Raelag csak iPhone jöhet szóba?


#5

Az árakkal én se vagyok túlságosan ki békülve kicsit be nézte ezt az Apple, de én nem igazán szeretnék át térni más márkára jelenleg, tisztába vagyok vele, hogy pl: a Huaweii Mate 20 Pro is üti konkrétan az új iPhonet, de ennek ellenére én szeretnék maradni az Applenél még egyenlőre :smiley: És igen egyetértek én is veled, de nagyon érdekel milyen az új csúcskészülék ezért is gondoltam a sima XS-re csak nem tudom pontosan, hogy az akkumlátorral mi a helyzet teszt videók alapján bírja persze mindkettő de ugye a Max jobban, nem tudom megérné-e a Maxet választani a kettő közül


#6

Igen, nem szeretnék most másik készülékre váltani. :smiley:


#7

Én a helyedben videókat néznék vagy teszteket, amik több szempontból nézik a két eszközt, hogy jól tudj választani.


#8

Úgy általában a mindennapokra, a kamera az ami nagyon megfog meg sok más funkció, szeretném majd még a jövőben be szerezni a legújabb Apple Watchot is, úgy gondolom idén ez a legjobb termékük :slight_smile:


#9

Ezen most is rajta vagyok :D!


#10

Szerintem az xs elég lesz mindennapi használatra.


#11

Hát mindennapi használatra sok minden elég :smile:
Kérdés hogy mi a preferencia.


#12

Sima X kell neked :slight_smile: egy haverom ugyanebben a cipőben járt, szintén 6splus volt neki, egy tavalyi apple watchal. Sima X-et vett és csak annyit mondott, hogy ezért ennyit elkérni? :smiley: konkrétan csak a kamera jobb meg a kijelző a korábbihoz képest…oké belül minden újabb és gyorsabb de ios szóval nem veszed észre. Btw én is X-et használok, próbáltam az Xs-t is de nem tud annyit , hogy +100 ezret fizess érte !


#13

Hali.
Én már egy hete gyűröm az iPhone XS-emet és van róla véleményem. A kijelző valami fantasztikus egy régebbi modellhez képest (iPhone 7-ről váltottam). A színek a betekintési szögek és a felbontás nagyon más. A telefon fürge mint a nyúl semmi baja semmi akadás. Az aksi időről meg annyit, hogy vannak napok mikor leülök és játszok rajta de olyan nem volt, hogy le tudtam volna meríteni pedig a mobilnet, a bluetooth és a Wi-Fi nonstop megy rajta. A kamera gyönyörű képeket csinál még sötétben is utcai világításnál. Egy játékosabb nap után miután még Messengeren is videóchateltem úgy szoktam ilyen kb. 35%-al feltenni töltőre. Remélem ez a vélemény hozzásegít a vásárláshoz és sok örömet kívánok hozzá ha ezt veszed :slight_smile: :wink:


#14

És tegyük fel ha reggel mondjuk 100%-ról indulsz akkor körülbelül este 8 óra fele mennyi %-on van ha nem is nyomod annyira? :smiley:


#15

A válaszom olyan este fél 11-ig szól és akkor 35% :smiley: Ha nem nyomom olyan 60-70% tuti marad benne :slight_smile:


#16

Most jelen pillanatban úgy hogy ma nyomtam már játékot és Messengeren sokat beszéltem most áll 84%-on. Reggel 7:10-kor vettem le töltőről :smiley:


#17

Az úgy nagyon jól hangzik :smiley: akkor azt mondtad az XS lenne a jó választás? :smiley:


#18

Hát ha nem akarsz egy batár nagy kijelzőt akkor XS de ha szükséged van egy ugyanakkora telefonra mint a 6S Plus akkor XS Max. A méret ugyan az csak a kijelző ugye nagyobb meg az aksi valamivel nagyobb de szerintem ugyan annyit bír mint a sima XS csak a nagyobb kijelző miatt van benne a nagyobb aksi. Nekem a 64 gigás modell van belőle és az nekem elég nem tudom neked mekkora az igényed tárhely szempontjából. De én mindig azt mondom és mondtam erre is. Igaz 400 rugó de ez telefon marad. Bizonyíték erre az iPhone 5-ösöm. A mai napig tökéletesen működik. :slight_smile:


#19

De igen szerintem hosszú távra jó Deal minthogy két évente új teszem azt 200 ezer forintos telefon.


#20

Az miert van higy a hivatalos Apple -nel pl az xs 400, más magyar telefon boltokban már lehet venni 310ert js? Valaki fel tud világosítani ?