Iphone 6s? vagy iPhone 7?

Sziasztok…az lenne a kérdésem hogy jelenleg egy honor 9 lite telóm van és szeretnék váltani egy iPhone ra az ios miatt… Melyik iphone t lenne érdemes meg vennem? iphone 6s.? … Vagy iPhone 7? … Szeretném ha segítenétek ebben a döntésben… És hogy meg e érne nekem egyáltalán bármelyikre is váltani… Válaszotokat előre is köszönöm :grin:

Az ujabb mindig jobb. Az hogy megérné-e neked azt nen itt fogják megmondani :slight_smile:

Mivel lassan jön majd a 11. generáció, ezért én 4 generációval régebbi telót már nem vennék. Bár az Apple elég sokáig támogatja szoftveresen a régebbi készülékeit, attól még a programok “gépigénye” nő, ezek pedig ma már nem valami erősek.

Ha mégis ezeknél maradsz, akkor inkább a 7.

Azt hogy NEKED megérné e váltani, azt meg te tudod. Nyilván buksz minden Androidra vásárolt appot, és ha esetleg visszatértsz később, fordítva.

Én nem váltanék ezekre, az iPhone 7 árában már elég jó Androidos telefonokat kapni.

1 Like

Köszi a választ… Úgy értetem hogy meg e “érne” hogy telyesitmeny képen… Hogy pld az én honor 9 lite om…telyesitmenyéről érdemes e egy iPhone 7 telyesitmenyére váltanom :slightly_smiling_face:

Általános sebességben valószínűleg/gördülékenységben előrelépés, viszont ami fontos, hogy NE a Honor 9-esdhez mérd, hanem más, azonos árkategóriájú telefonhoz.

A legkisebb 32 gigás iPhone 7 130-140 körül van, és szerintem ma már a 32 gb kevés, főleg ha sokat fotózol/videózol esetleg több játékot is tárolsz egyszerre a telón.

Ebben az árkategóriában pedig elég gyilkos verseny van, szerintem az Androidos telefonok jobbak.

iPhone-t szerintem akkor érdemes venni, ha az éppen aktuálisan legújabbat veszed. Utána ahogy avul, 1 év múlva már az akkori árkategóriájában nem annyira jó. Ezek meg 4 évvel ezelőtti modellek.

1 Like

Egyiket se szerintem.
Minimum Iphone X 2019-ben szerintem, főleg h 1 hónap és jön az új generáció. Tudom rohadt drága, dehát ezért iphone :smiley:

Szerintem egy iPhone 7 még bőven használható és az is lesz egy ideig.
Érdemes a használt piacot is megnézni mert néha olcsón hozzá lehet jutni jó állapotú iPhonehoz csak oda kell figyelni a vásárláskor.

2 Likes

Én is egy használt vételre gondoltam elég jó áron meg lehet már szerezni elég jó állapotban

1 Like