TheVR Fórum

IPhone 7 2020 ban?

Sziasztok az a kérdésem lenne hogy 2020 ban meg éri e egy iPhone 7 vásárlás… Szeretnék vásárolni egy iPhone t es a 7 re gondoltam…mert szeretnék androidrol váltani ios re és szeretnék legalább 2 évre mobilt veni… 400 euróm van az kB 140ezer Ft ha jól tudom … Bocsi hogy euróban írom csak szlovák vagyok és nem nagyon vágom a forintot😅 válaszotokat előre is köszönöm

1 kedvelés

Megéri, már az ára nincs is 140 ropi, alatta van. Frissítések jönnek rá.
A kérdés inkább az, hogy mire használnád???
Ha az igényeidet kielégíti, jó cucc. A droidtól azért jóval kevésbé személyre szabható, annyi ingyenes program (köztük sok marhaság) nincs rá, de stabil rendszer, annyi tény.

1 kedvelés

Köszi a választ… Hát mire használnám? Fotózás videózás minden napi használat videók nézése néha játszás… Még az lenne a kérdésem hogy milyen a kamera minősége? És hogy 2 év után is zokenő mentesen tudom e majd használni mert… Olyat szeretnék ami 2 évig gyors és zokenő mentes használatot biztosít

Fényképezni nem szoktam vele, de nyilván jó kamerája van. Apple. Tehát minőség.
És ha vigyázol rá, 4 év múlva is telefon lesz. Nekem az előd 5S volt, 4,5 évig bírta, mielőtt akksicsere helyett telefont is cseréltem.

1 kedvelés

Köszönöm a választ

1 kedvelés

@lengyelb Úr, szerintem zárható, Danki.

Teljesen megéri. Előző 5s volt igazság szerint mai napig használnám nekem is akksi csere helyet inkább új lett, egy 7 es.