iPhone akkumluátor csere


#1

Sziasztok!

A régi 6S PLUS-omon már 80% az aksi teljesítménye és egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy esetleg valakinek volt-e már tapasztalata Magyarországon akkumulátor cserével valahol? Ha igen hol? És ki melyik szervizt ajánlaná ezzel kapcsolatban? :smiley:

Köszi a válaszokat! :smiley:


#2

Hivatalos Apple szervízbe vidd, ne máshova.
Milyen tapasztalatok lennének, kicserélik és működik :smiley: Ha valami nem hivatalos noname szarba viszed persze h szar lesz.


#3

Szia!
Én még nem cseréltettem aksit, de körülöttem többen már igen és a tapasztalat az hogy ha ilyen bármiféle szervizbe viszed fél évig jók aztán újra lehet gondolkodni a cserén.
Az iPhone aksik, ugyan használatfüggő, de 2 évig elég jól huzzák. Lehet hogy drága a hivatalos szerviz, de ha utánaszámolsz, akkor az jobban megéri, mint félévente rohangálni újért mert puklisodik és nyomja szét a telefont.


#4

Persze inkább fizettek érte többet, de jó legyen :smiley: Köszi a válaszod! :smiley:


#5

Annyit tudok hozzá tenni, hogy akárhányszor nem Apple szervizbe vittem egy telefont, utána mindig megszívtam valamivel. Vagy nemsokkal rá lett egy visszahívási akció, amit buktam, vagy tönkre ment más valami is a telefonban nem sokkal a javítás után (coincidence?), vagy a cserélt kijelző volt egy hányás minőségű, szóval nem, köszi, csak hivatalos szerviz.