Iphone Hálózatra csatlakozási probléma

Sziasztok!
Van egy Iphone SE készülékem és olyan problémába ütköztem ami valószínűleg hardveres probléma és nem szoftveres mivel is a készülék nem hajlandó felcsatlakozni a hálózatra egyáltalán a sim feloldása után csak keres keres keres… . Mivel már megpróbáltam minden ilyen apple tanácsot meg egyén trükköket szoftveresen, hogy megjavuljon a hiba de nem sikerültek ezért gondolom azt hogy hardveres a probléma. Lényegében a kérdésem az lenne hogy esetleg valaki tudna e mondani egy árat hogy szervizben menyiért szokták az ilyen hibát javítani? néztem én is sok szerviz árat de úgy nem volt tiszta nekem hogy a hiba mely részen található ,gondolom a Wifi IC-hez tartozik ez a rész de akkor attól függetlenül hogy a wifire csatlakozik cserélni kell az egész lapot?
A választ előre is köszönöm!

Öhm…

Ugye beszéltél a szolgáltatóval és próbáltad új SIM kártyával is?

Bocsi, de nem érthető. Most wifis netre nem csatlakozik, vagy a mobilhálózatra?
Ha a mobilhálózatra, annak semmi köze a wifis vezérlőchiphez…
Amúgy általában, és esetünkben is egy chip kicserélése az alaplapon maga az alaplapcsere lesz, mert az smd alkatrészeket nem gazdaságos cserélgetni. Tehát, ha nem garanciális a dolog, és nem is sim kártya, ahogyan @RozvM írja, akkor kb. jobban jársz, ha keresel egyet a használt piacon… Unokahúgomtól 1 éve 40 ropiért számolták be az SE-t.

Bocsánat a kacifántos megfogalmazásért!
Próbáltam más sim kártyával azzal se ment (másik szolgáltatotól mivel kártyafüggetlen), és a mobilhálózatra nem csatlakozik fel a készülék. Nem tom hogy ilyen hibával beszámolnák e valamennyiért is a telefont mert lényegében a fő funkcióját amire feltalálták elvesztette így.

Repülő üzemmod ki van kapcsolva? Ha nagyon szíved vagya vidd be egy iPhone szervizbe, anno régen a 3g 3gs és a 4 iphonok nak elszalt a az antenna vevőjuk ezt lehet cserélni olyan 8 ezer körül egy próbát meger szerintem.