iPhone - Minőségi TOK

Sziasztok!

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy iPhone X-re keresek tokot. Azonban adott pár “követelmény”. A lentebbi linken egy hivatalos APPLE szilikontok található, ami tökéletes minőségű, tényleg nagyon prémium, a belseje béléses, hogy ne tudjon karcolódni a porszemektől, azonban 1 problémám van vele, mégpedig, hogy nem öleli körbe a telefont, hanem az alja úgymond nyitott. Nos szinte pontosan ilyen jó minőségű tokot keresek, azzal az egy feltétellel, hogy teljes legyen, tehát körbe ölelje a telefont. Akárhol kerestem, nem igazán találtam ilyet, úgy h szívesen várom a ti tapasztalataitokat. De fontos, hogy béléses legyen, mert az előző telefonomon egy bélés nélküli tok volt, és szanaszét karcolta a hátulját az évek alatt.

Előre is köszönöm.

UI: Szín kikötés nincs!

Ezt sokan dícsérik:

https://dbrand.com/shop/iphone-x-skins

Nillkin, Otterbox, Caseology. Bár utóbbi kettő inkább USA márka, így drágább is jóval.

A rá melegítős vinyl nem rossz, de nem kifejezetten tok if you now what I mean. :wink: :smile:

@meteoric87 köszönöm szépen jónak tűnik nagyon, biztosan kipróbálom majd de elsősorban tokot keresek most

@sutyomatic köszönöm szépen neked is, van sok ami tetszik nagyon de lenne 2 kérdésem?

  • minőségre szerinted milyenek? gondolok itt fogásra, tartósságra stb
  • valmint, hogy a belsejük ezeknek béléses? mert fontos szempont nagyon, azok után, hogy az előző telefonomat csak tokba hordtam, és ahogy kinéz a hátulja a porszemek miatti összekarcolódástól, inkább megérte volna tok nélkül hordani :smiley:

Minőségre szerintem egyiknél se lehet panasz. Egyedül a teljesen átlátszó vagy fél transzparens tokokat kerülném, azok minden esetben egy idő után elkezdenek megsárgulni.

Nillkin-nél biztos találsz olyat aminek mikroszösz a belseje, Samsung S6/S7-hez is volt már olyanjuk asszem. A többit meg végig kell nyálazni.

Egyéb esetekben when in doubt ott a GagyiExpressz:

A defender és a 360 tokokat ajánlom! Nekem az utóbbi az egyik nagy kedvencem. Por, víz minden ellen tökéletes. Linkelek párat úgy általánosságban az iPhone-okhoz. Persze X-re is van, ahogy néztem :slight_smile:

Amit én rendeltem, abban nem puha, hanem szilikon bélés van. Lassan egy éve használom és semmi kopás. Ejtettem már le betonra a telómat xD (iPhone 8 Plus) Nagy mákom volt, hogy a defender volt rajta, egy üvegfólával együtt.

Defenderek:

360 fokos tokok: