Ismered a motovlog műfaját?


#1

Sziasztok!

A Happy Hour-ben mindig azt hallom, hogy “ha segítség kell, ott a fórum”. Így keveredtem én is ide… Merek hosszabban írni, mert ide olyan emberek járnak akiknek nem megterhelő az olvasás.

Elindultam egy amatőr motovlogger versenyen, melynek az első köre egy közönségszavazásos forduló, amire egy 1 perces bemutatkozó videót kellett készíteni. 37 indulóból a top10 legtöbb like-ot szerzett videó készítője jut tovább a következő, már zsűri által elbírált fordulóba. Első videó feltöltésem youtube-ra, de próbálom felvenni a versenyt azokkal akik már rendelkeznek több száz feliratkozóval. Szeretnék még lehetőséget a következő fordulóban is, ahol már egy hosszabb, adott témát feldolgozva kell videót készíteni, és jobban kibontakozhatok. Itt szeretnélek megkérni téged, kedves fórum felhasználó, hogy nyisd meg youtube-on a lentebb található videót és nyomj rá egy lájkot (feliratkozni nem kell). Ha eddig nem ismerted ezt a motovlog műfajt még az is lehet, hogy találsz benne valamit ami megtetszik.

Köszönöm a segítséget!

Ui: A közönség szavazás július 28. 12:00-ig tart.


#2

Ez azért hatalmas hülyeség, mert akinek már felépített youtube csatornája van instant bejut.
Építő kritika: Nagyon hadarsz, utólag olvastad rá a hangot, így nagyon eröltetettnek tűnik legalábbis nekem. Egy ilyen dolgot amúgy jól fel lehet dobni drónfelvételekkel. :slight_smile:
Ajánlom Handrás csatornáját és videóit:


Sok sikert a továbbiakban!