Ismét processzorhűtő helyzet

Srácok megint helyzet van:
Szeretném kikérni a véleményeteket,hogy melyik a jobb miért, megéri-e a felárat, vagy nem, mennyivel tud többet egyik vagy a másik!
Tehát:
i5 7600k Durva oc-hoz (kb.4,7-5,0 Ghz) melyik hűtő lenne jobb?
-Cooler Master MasterLiquid lite 120
Vagy
-Cooler Master Hyper 212 evo
(Nagyon szűkös a keret)

Köszönöm előre is a segítséget!

@johnny04 Még mindig ugyan azt a PC-t szeretnéd építeni, ha jól sejtem.

Ha egy helyen elkezdtek már neked segíteni, akkor minden egyes kérdéseddel, ami felmerül benned, ne új topicot indíts, hanem maradj a PC építősben. Ott egy helyen megkapod a válaszokat. Ugyan annak a PC buildnek minden egyes alkatrészéről szerintem külön-külön topic felesleges.


Ezek pedig zárhatóak, ha jól gondolom?


1 Like

Egyik sem.
Durva OC-hoz durva hűtő kell. Ha teheted inkább spórolj még egy nagyobbra.

2 Likes

Ezen már futottunk egy kört nagyjából egy hete ha jól rémlik… De ahogy a francia mondaná: Déja Vu?!

2 Likes

@johnny04 Akkor viszont lakat! :lock:

Gép építés topic létrehozása előtt olvasd el a kategória leírását (PC építés kategória leírás), valamint a build ajánló topic-ot (Build ajánló, avagy Milyen gépet vegyek?) és miután ezt megtetted, utána hozd létre a topic-ot.
Továbbá, mivel egy PC építésére szántad rá magad, az egy téma így ugyan arról a PC-ről legyen szó akármilyen alkatrészéről, ne hozz létre új topic-ot. Egy PC építése legyen egy helyen, ne pedig több topic-ban szétszórva. Akkor tudnak mások is a legkönnyebben segíteni, ha minden előzményt egy helyen látnak. Külön egy-egy alkatrésznek akkor hozunk létre új topic-ot, ha PC megvan, csak egy alkatrészre vonatkozna a vásárlás és a kérdés.

Egy PC egy topic, tovább nem ragozom!
További jó Fórumozást! :v:

1 Like