Jack elosztó telefonhoz


#1

Sziasztok!

Media Marktba vettem egy jack elosztót (https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_hama-43353-3-5-mm-jack-elosztó-adapter-4630137.html ), viszont botrány hangzása volt, ha volt egyáltalán. Valaki aki használ és működik ajánlhatna egyet 2 db Honor 9 telefonhoz kéne (láttam itt a fórumon, hogy ajánlottak valakinek egyet Edigitalról de ott szó volt valami 2-4 pólusról, azt a részét meg én nem vágom… Az ára mindegy, csak menjen :slight_smile:

Köszi!


#2

Aranyozott legyen. Az sokat segít.
Ha nem annyira sos, akkor innen rendeld meg.


#3

Jónak tűnt, megrendeltem!

Köszönöm, hogy időt szántál rá!


#4

Amit a médiából vettél csak óvatosan használd, ha még ezután fogod egyáltalán. Barátőmnek vettem egyet a laptopjába, mondván mi baj lehet, és random módon szétesett… A laptopban. Szóval a csúcs bele is ragadt. Telóból azt elég nehéz kiműteni, szerintem otthon nagyon nem is érdemes szórakozni vele.


#5

Uhh az para, de szerencsére egyből visszavittem és visszaadták a pénzt. Érezhető volt rajta, hogy egy gagyi ****. Pedig nem hinné az ember, hogy erre “komolyabb” összeget kell szánni, csak egy elosztó, hama meg nem rossz márka.


#6

Kb ilyesmit vettem hasonló áron potom összegért, csak a euronicsban. Nekem nincs gondom vele, pedig kapja az áldást rendesen csórikám :smiley: 2 db sztereó hangfallal használom targoncán, dobálom ahogy illik, lévén 500 ft volt, de még bírja a gyűrődést vagy 1 éve :smiley:


#7

Ennél nekem is volt gondom, a kábeles változat nekem jobb volt.