Jani vs Pisti - Crawl

Sziasztok!

A Crawl egy olyan játék, melyben ha kettőnél többen vagytok, vagy AI-t állítotok be, vannak co-op részek is, egyébként pedig nektek egy nagyon jó couch pvp játék.

Az egyik player egy embert a másik pedig egy szellemet irányít. Az elején azzal döntitek el, hogy ki-kicsoda, hogy 1v1-eztek, mindketten emberként, aki meghal, az lesz a szellem (2-nél több embernél a last standing player lesz az ember, a többiek mind szellemek.).
Az ember feladata, hogy tízes szintet elérje, és a portálon túl található bossot legyőzze, a szellemeknek pedig, hogy megállítsák az embert ebben.
Amelyik szellem az általa megidézett szörnyekkel vagy az általa aktivált csapdákkal megöli az embert, az a szellemből emberré változik.
Az ember vehet új skilleket fegyvereket perkeket stb… a szellem(ek) pedig “wrath”-ot kapnak, ha az ember szintet lép, amivel az általuk idézett szörnyeket tudják fejleszteni.

A játék top-down, rougelike pixeles stílusú.

Szerintem nagyon jó Jani vs Pisti lenne belőle, de lehet, hogy csak szerintem.

2 Likes

https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://store.steampowered.com/app/293780/Crawl/&ved=2ahUKEwjy1fu_us_eAhUMLewKHV7nASAQFjACegQIAhAB&usg=AOvVaw1zZV_4ZHQlZ2sZR_Xw0_l1
Én szívesen megnéznék egy gameplayt róla, Xbox-on játszottam már és zseniális

1 Like