TheVR Fórum

Játékok Teamvieweren keresztül

Sziasztok!
Szituáció a következő: Koronavírusos dolgok miatt a barátnőm Budapesten ragadt beláthatatlan időre, és Vajdaságban tartózkodom. Jólenne valami “közös együtt töltött időt” létrehozni, kicsikarni az adott helyzetböl. Közös játék nem kivitelezhető, mert a laptopja sajnos nagyon gyenge, és ebböl kiindulva merültek fel bennem az alábbi kérdések:
Első kérdés: Ha Teamviewerrel a gépemre csatlakozik, akkor akár láthatja annak a gamenek a “screen”-jét amit a gépemen játszok, ugye? Gondolom minimális delay azért van.
Második kérdés: Ha az első pont kivitelezhető, tudnátok ajánlani pár olyan “Puzzle” megoldós gamet (melyekben közösen megvitatva a lehetőségeket oldanánk meg a feladatokat), vagy könnyedebb storybased gamet (melyben közösen dönthetnénk dolgokról), vagy olyan cooperatív gameket melyekhez nem feltétlen szükséges egy második gép is (gondolok itt local coopra, illetve olyanokra mint pl a Keep talking and nobody explode)

Válaszokat előre is köszönöm!

ha streameled valami privát megoldással szerintem jobb minőséget kaptok mint teamviewerrel és mellé dumáltok bármi voice alkalmazással, a teamviewer másra van kitalálva és optimalizálva
játékot illetően én nemrég vettem elő a The Witness nevü játékot … azzal el lehet puzzle oldogatni egy jó darabig (én Epic-en szedtem össze az ingyen osztáskor)

1 Like

Szerintem izzítsa be a Geforce Now-t, és máris nem gond ha nyenge a gépe, tudtok együtt játszani.

3 Likes

Egyebkent elvileg Steamen be lehet csatlakozni nezonek, ha a barat listadon van :slight_smile:

1 Like

Tapasztalat alapján a TeamViewer nincs optimalizálva efféle használatra, de a legtöbb 3D-s, teljes képernyős alkalmazást megjeleníti (90%, eddigi távvezérlési statisztikám alapján).

https://skribbl.io/

1 Like

Ha vannak local multis(helyi több játékos, amit amúgy egy gép előtt játszanátok) játékaid, steamen tudsz vele játékot megosztani.Te streameled hozzá a játékot, ő pedig be tud csatlakozni második játékosként, és közben voice chat is él mellette.Ezzel a megoldással nem is kell hogy ő is meg vegye ugyan azon játékot.

Pl:.
Human Fall Flat
Gangbeasts
Cuphead
Vectronom

Mi ezeket már próbáltuk és gond nélkül működik, akár controllerrel is.

Igen láthatja,ha melléd ül nem kapja el megy hozzád nyugodtan,fiatal korosztályt nem veszélyezteti csak az idősebeket.De ti tudjátok,engem nem érdekel ez az egész.

Gratulálok.

Az meg van, hogy ugyan úgy lefertőzöd az idősebbeket, attól függetlenül hogy kacagva kihordod?

3 Likes

Nemtudom elolvastad-e az első mondatomat, miszerint: “Koronavírusos dolgok miatt a barátnőm Budapesten ragadt beláthatatlan időre, és Vajdaságban tartózkodom”. Érdekel nem érdekel, Szerbia lezárta a határiat, szóval nem ülhet le mellém.

Közvetlen streamelésre szerintem próbáld ki a Parsec-et. Régebben használtam egy barátommal, nagyon alacsony a delay, nem igazán eszi a gépet (értsd: általában 4-5 fps játéktól függően).
Azzal tudsz közvetlenül streamelni az ő gépére - ha az övén elfut, plusz tudja irányítani a te gépedet - ezáltal a játékot is, ha szükség van rá. Hasonló dolgokat tud, mint a Geforce ShadowPlay.
Ezen kívül biztos van még hasonló megoldás is, nézz körül.

1 Like