Javaslat - felvett/vagott videokhoz - FELIRATOZAS | halk stream

Hello sracok!
(Probaltalak elerni tobb helyen, de nem tudtam privatban irni sehogy Nektek. Nem konnyititek meg tulsagosan a dolgot. Twitch Infoban alul azt irjatok, Business: “contact us through our website. Click on this button” -ez rendben van, de akkor behozza a thevr.hu -t es annyi. hogyan tovabb? Na mindegy, nem ez a lenyeg.)

Probalok egy otletet megosztani veletek. Anyagi segitseg helyett (mivel ugy latom abbol kaptok szepen) inkabb technikai jellegu otlettel szeretnek segiteni, remelem megfontolandonak tarjatok.
A lenyege csupan annyi, hogy a youtubeos videokat (gyakorlatilag minden vagott videot) feliratozhatnatok is. Magyarul es angolul is. Elsosorban a magyarra gondoltam, hogy ugy segitsetek a siketeket, illetve nagyot hallo nezoiteket. Aztan az angol pedig nyilvanvalo…
Nyilvan baromi sok ido lenne, de lehet erdemes lenne elgondolkodnotok rajta.

A masik dolog (inkabb eszrevetelem) pedig az, hogy a streamek (/videok) hangerejet huzzatok feljebb. Nem a telefonom a szar, amit mondani szoktatok. Minden eszkozon halkak vagytok. Amint atkapcsolok mas videora/radiora (barmire) a Tietek utan, megsuketulok olyan hangos. Ergo: az halk ami Nalatok megy. Ez mindig igy volt, nem az uj mikrofon okozza. Az amikor beleorditotok a mikrofonba van olyan hangeron kb, mint amilyennek alapbol kellene lenni. Kvazi nem is lehet Titeket hangosan hallgatni emiatt, max hangerore allitva a pct/telefont se. Ez feature vagy bug? :slight_smile:

Ettol eltekintve grat a munkatokhoz, a kitartasotok pelda erteku! Udv!

2 kedvelés

A feliratozás szerintem rengeteg időt venne igénybe a srácoktól, és jelenleg is leginkább időhiány miatt indult lassabban az év. Tehát én ezért nem támogatnám a feliratozást.

A hangerő szerintem youtubeon rendben van, twitchen halkabb a többi streamhez képest.
A twitches hanghoz meg annyit tudok támpontként ajánlani (ha akarjátok változtatni), hogy összelehet vetni a monstercat hangerejét a vodjaitok elejével, és abból ki lehet hallani.

De összességében nem zavaró :slight_smile:

3 kedvelés

Az ötleted, a hallássérültek szempontjából nemes gondolat. De ahogyan @Bonzsi is mondta ez biztosan nem férne bele a srácok idejébe. Rengeteg plusz munkát jelentene.
A hangerő dologgal kapcsolatban annyit fűznék hozzá, hogy nemrég kezdett el Pisti új mikrofonnal és beállításokkal streamelni. Lehetséges, hogy még a régi beállítással volt problémád. Véleményem szerint mostmár teljesen jó a hangerő. :slight_smile:

5 kedvelés

JAVASLAT a Twitch streamekhez.
Pistit és Janit /foleg Pistit/ láthatóan idegesiti a sok: mikor lesz ez ? mikor lesz az: jellegű kérdés…köztük engem is meg gondlom más Értelmes VR társaimat is… az lenne az ötletem ,hogy ne legyen azért kiszúrva kissé értelmi fogyatékos embertársainkal hogy 10-15 perceként stream allat felugrhatnak egy ilyen kis pop-up ablakocskák 5-10 mp erejéig ahol ki lenn irva pl holnap 14:00 tól Conan stream vagy YTbon ma tech illetve XY gameplay video lesz.

Kitartást Srácok az Erő legyen veletek! :slight_smile:

3 kedvelés

Szia

  1. Az youtubera áttöltve baromi rosszul néz ki.
  2. Aki nem képes beírni a !schedule parancsot, vagy értelmesen megkérdezni, azon már az se segítene szvsz

Tehát én ezért nem támogatom :slight_smile:

2 kedvelés

hát pont ez a szomoru ,hogy nem képesek se beirni se értelmesen kérdezni vagy venni a fáradságot és megnézni a heti musor leirást :confused:

a videók hangereje tényleg nagyon halk mindegyik eszközön és ez nem bántás
a feliratozás is tök jó dolog LENNE ha elég idejük maradna a sok meló után de sajnos nem :frowning:

Nálam teljesen rendben van a hang. Az első streamben amikor Pisti az új setupot tesztelte akkor nekem is halk volt. Azóta nem, sőt javult is a minőség. Szerintem @sonziii HSZ-e ↑ a válasz a hangerő problémára.

Nálam semmi baj a hanggal. A feliratozás meg, ahogy te is írtad rengeteg idő, szerintem egyáltalán nem elvárható, hogy ezzel is leterheljék magukat így is rengeteg mindent csinálnak.

A feliratozás túl sok munka lenne, de a nézők is adhatnak hozzá feliratot utólag a videókhoz, pontosan nem tudom hogyan működik de ha valaki tényleg komolyan kíván foglalkozni az ötlettel olvasson utána (https://support.google.com/youtube/answer/6392494?hl=en&ref_topic=3014331) és beszéljen róla a srácokkal

1 kedvelés

Nem kell felirat szerintem. Mindent fordítanak szóban, azt a keveset amit nem értünk azt el lehet viselni :slight_smile:

@elixir, Nagyon nemes dolog, hogy gondolsz azokra is, akiknek a felirat hatalmas segítség lenne. De ez nagyon sok idő. Gondolj bele, mi van egy 4x 3 órás stream utólagos feliratozásával? Egy napi videó után napokig feliratoznák. Utána meg menne a kérdések sora, hogy mikor lesz már videó… Más részről meg szerintem a nemes szándékot leszámítva, teljesen felesleges.

A popup dolog szerintem megint csak felesleges, ugyanis ott van a #javaslatok:thevr-app , ha valaki nem tud http://thevr.hu/schedule -t olvasni.

Moobot 2.0 olyan szinten oldja a dolgot, besírsz. Nincs már baj a mikor lesz kérdésekkel :slight_smile:

3 kedvelés

Nem olvastad el, amit írt, mi? :slight_smile:

1 kedvelés

Félreolvastam, köszi :slight_smile:

1 kedvelés

tolja ki a 10 perceket, ugye? :smiley:

Abbanapillanatban! :slight_smile: Tegnap csak figyeltem, mint hal a szatyorban.

Nálam is maxra van tolva minden mikor a srácokat nézem és még így sem az igazi. Adás után szépen visszaállítok mindent a helyére. Kényelmetlen, de jobb mint az anyázós wispeket olvasgatni… Nem hiszem, hogy csak nálam, nálunk lenne a gond. A tegnapi adás alatt is legalább 10 ember írta be, hogy szerintük is halk a stream. Lehet, hogy érdemes lenne kicsit felülvizsgálni a dolgot…
Várom mely dokikat ajánljátok…ty

Halk a stream? Halk a videó? Semmi probléma nincsen a hanggal. Akinek mégis van, javasolnám Jani monologját: “Dobd ki amid most van és vegyél egy rendes fejhallgatót.”

1 kedvelés

Sajnos én is meg tudom erősíteni. Telefonon, laptopon és pc-n is halknak találom a twitch közvetítéseiket és csak az övékét. Amikor pl Azmoval van PUBG, vagy Yeahunterrel közös videó akkor is kapcsolgatva a VR csati és köztük egyértelműen a VR stream sokkal halkabb.
De nem panaszkodom, csak megerősítem az előttem szólókat. ^^

1 kedvelés