JBL Free X vélemény

Sziasztok!
Akinek van/volt JBL Free X bluetooth fülhallgatója ,elmondaná a tapasztalatait?

Igaz, nem használtam még, de inkább Galaxy Buds ot vennék. (persze ez egyéni pref.)

2 Likes

Igen,azon én is gondolkodtam,viszont ár/érték arányt tekintve (nem akarok bődületesen sokat külteni.)
a JBL Free X nagyon jónak tűnik.

Ár érték aránya jó a Free X nek

1 Like

Kb fél éve használok egy ilyet, szerintem ár-érték arányban, a legjobb vezetéknélküli füles! Próbáltam airpodsot, de sajnos nem az én fülemre szabták. A jbl hátránya ,hogy telefonálásra nem igazán alkalmas, legalábbis ha nagy a zaj körülötted. Ha van bármi konkrét kérdésed , tudok segíteni.

1 Like

Nekem nagyon bejött, már egy fél éve használom. Sportoláskor használom csak, de pont ezen a héten próbáltam ki az AirPods-ot (iPhone-om van), lehet hogy most azt választanám.:wink:

1 Like

@mkrisz31
Köszönöm,hogy válaszoltál.
Csak pár kérdésem lenne.
Sportoltál-e benne és nem esett-e ki vagy mozdult el?
Használod a külön hozzáadott gumiborítást,hogy ne csússzon ki a füledből?

Köszönöm a választ!

Aha, heti 4-5 x sportolok vele, a gumi borítás nélkül és elég stabil de mondjuk, egy Beats X sokkal kényelmesebb volt (viszont ahogy lejárt a gari, el is romlott a drága ezért váltottam erre a jbl-re).

1 Like

Értem.
Köszönöm a segítséget!
Így már biztosabb vagyok,hogy e füles mellett döntsek.

Szerintem megér egy próbát, rendeld online és ha nem jött be kérj refundot.

1 Like

Sikeresen megérkezett végre a füles.
És valami óriási!Nagyon bejön!
Köszi srácok mégegyszer a segítséget!

2 napja jött meg a JBL free X, nagyon meg voltam vele elégedve, egy darabig. A hangminőség és az anyaghasználat várakozáson felüli volt, a problémák a kényelemmel kezdődtek.
Első tesztelésnél nem éreztem, csak amikor munkában használtam huzamosabb ideig(kb 20 perc), kivettem, és kb 2 órán keresztül be volt tompulva a hallásom. Mindegyik mellékel szilikonnal próbáltam, de általában az M-mes szilikon a nyerő mindegyiknél, a többi nem jó. Kis analizálással rájöttem, hogy olyan szintű vákuum képződik a fülemben amikor behelyezem, hogy kivétel után konkrétan romlik a hallásom. Próbáltam tekerni forgatni, de minden esetben ezt éreztem, viszont ilyesmit máshol még nem olvastam, tehát feltételezem, hogy a legegyszerűbb magyarázat áll fent, egyszerűen nem az én fülemhez tervezték :slight_smile: holnap írom az elállási nyilatkozatot, és küldöm vissza. Őszintén szólva nagyon sajnálom, mert nagyon megéri az árát minden tekintetben, de na nem az én fülemre tervezték, akkor ez van :slight_smile: Esetleg másnál hasonló tapasztalat?

Én több mint fél éve használom, napi szinten de nem volt ilyen gondom vele. Kényelemmel annál inkább, sajnos az én fülemet nyomja a műanyag része, szilikonnal pedig nem fér be (érdekes, hogy csak a jobb fülemet basztatja, a ballal nincs gond :smiley: ). Mivel ár-érték arányban nincs jobb maradok ennél, de a jövőben cserélném egy bosera.

Nálam egy hete van és ha gépen youtubeozok a hang késik 0,3 mp-t ,viszont telefonnál pontos a füles.
Ha esetleg vennék egy USB-s bluetooth cuccot akkor megoldódna ez a gond? Azt olvastam ha támogatja az egyik eszköz az aptX-t az sokat tud segíteni. A telefon egy p20 lite ami BT 4.2 és támogatja az aptX-t a gép pedig 4.0 viszont azt nem tudom hogy támogatja-e de valószínűleg nem.

Valószínű, hogy ez a hiba… bevallom én csak Apple eszközökön használom, mindegyik 2016 utáni és nincs ilyen gondom.