JBL Tune 500 Bluetooth fülhallgató probléma PC használatkor?


#1

Sziasztok megvettem a címben említett fülest, és jelentkezett vele problémám.
Vettem egy ASUS BT400 Bluetooth adaptert, hogy tudjam használni a fülest géphez is, ma be is üzemeltem, fel is telepítettem a drivert. A hang tökéletesen működik, úgy hallok vele gépről mindent ahogy kell.

A probléma akkor kezdődik, ha a hangot a mikrofonnal párhuzamosan szeretném haszálni (Pl.: discordon beszélni másokkal.)
Ha a háttérben hallgatok pl. youtube zenét, és belépek valami olyan helyre, ahol a mikrofon is életbe lép, a háttérben szóló youtube zene borzasztóan eltorzul, valamint a többiek hallják azt a zenét, amit én hallgatok (ezt nem kéne), a hangommal együtt, úgy, hogy én is visszahallom azt a borzasztóan eltorzult zenét, amit valószínűleg a többiek is hallanak.

Azt szeretném, hogy ha a háttérben hallgatok zenét, azt csak én halljam (és ne eltorzultan), mások pedig csak az én hangom hallják. Ez megoldható ezzel a fülessel valamilyen beállítással, vagy küldjem inkább vissza?


#2

PC-hez szerintem alapból ne bluetooth fejest vegyél, főleg ebben az árkategóriában.
Lehet, hogy az adapterrel van baj, szerintem csak akkor küld vissza a fejest, ha 14 napon belül történt a vásárlás és vissza tudod kérni a pénzt, mert ez kétlem, hogy belefér a garanciába.

Próbáld ki mobilon előjön-e a probléma.


#3

Ha nem használható a hallgatás/mikrofon párhuzamosan gépen, akkor egyértelműen vissza fogom küldeni, azthittem azért van rajta mikrofon, hogy így is lehessen használni.

Most pl. konkrétan csak magamat hallom a mikrofonba, kicsit széthúz már idegileg. :smiley:


#4

Hogy egyszerűbben leírjam a problémát:
A hang jó ami a gépből jön a fülesre, viszont ha bemegyek vezérlőpultba, ott kiválasztom a Hang-ot, majd ott ha a “Lejátszás” fülről átlépek a “Felvétel” fülre van egy kb. 1-1,5 másodperces szünet, és utána jön ez az eltorzult hang. Pedig még semmit nem csináltam, csak átléptem egyik fülről a másikra, mitől lehet ez? :slight_smile:


#5

Mobillal próbáltad?


#6

Küld vissza a fenébe.
Alapból olyan fejest nem veszünk, ami elnyomja a fület.
Ebben az árban veszel egy ilyet és nagyon boldog leszel.


#7

A fülemet egyáltalán nem éreztem volna, hogy elnyomja, annyira puha a fülpárnája, hosszabb idejű használat esetén sem.

Egyébként fehér fülhallgatót akarok, azért választottam ezt, plusz pont volt amiért vezeték nélküli, mivel eddig fülesem csak a kábel törése miatt ment tönkre (tipik fele elhallgat, majd mindkettő), és ez verte ki nálam a biztosítékot igazából, hogy egy kábeles füles sem bírta fél évnél tovább, de inkább csak 2-3 hónapig.


#8

ott a felhasználással van a gond. Feltételezem nem harisnyásak volta.
Ezekből válogass.

Nem harisnyás, de ebben az árkategóriában, ilyen feltételekkel, tuti ezt venném: