TheVR Fórum

Jégkorong/sport

Sziasztok remélem ezt most jó helyre írom. Remélem lesznek itt Hockeysok :smiley:

Hello!
Én nézni sose szerettem, kedvenc csapatom/játékosom sose volt, viszont haverokkal funból kibéreltük a helyi jégpályát úgy, hogy előtte a fél csapaton mégcsak korcsolya sem volt.
Ez volt 6 éve,de a játék része annyira megtetszett hogy azóta is nyomjuk, Szlovákiából járunk át Győrbe minden héten szombaton, emberhiány miatt kispályán 3v3 zni szoktunk, néha ha összejövünk akkor megy a nagypálya.
Szóval én heti 1x játszok teljesen amatőr szinten, de nagyon szeretem.

1 Like

Na az nagyon király @r3dchris én heti 5ször járok :smiley: nekem a kedvenc csapatom az a Chicago Blackhawks meg a Pittsburg Penguins viszont h szeretnéd fejleszteni a kori technikádat akkor ezt a srácot csekkold: Sidney Crosby

Kedvenc csapatom nincs mint mondtam, viszont pár nagyobb nevet azér ismerek, köztük a legszinpatikusabb Crosby, szóval ismerem igen. Játék előtt mindig szoktam nézni egy két hockeys videót hogy felpörgessen, mégjobban meghozza a kedvem.Ezt a két összeállítást nagyon szeretem,bár nyilván láttad már :smiley:
A vírus miatt ugye elmaradtak a szombati játékok, már tudnánk folytatni nyáron viszont megbeszéltük hogy a nyári hétvégék maradjanak a strand,röplabda,buli,sörözésé stb. szóval leghamarabb szeptemberbe kezdjük újra.
Viszont addig itthon porosodik az újonnan vásárolt Bauer Vapor x700-as korim, amit kicsit bánok, de fog még látni jeget a kicsike :smiley:

Mióta eltolták a vonalakat kb olyan unalmas lett, mint a vízilabda: nincs küzdelem a középpályán, ahhoz sok a gól, hogy örülni lehessen neki, ahhoz viszont kevés, hogy attól legyen látványos.
Az amerikaiak kiválóak a sportok elcseszésében, a rögbiből is 95% ácsorgásból álló valamit csináltak és elnevezték amerikai focinak. A NASCAR versenyeket is felszabdalták kiherélték…