Jellemezzétek a TheVR-t egy mondatban

Ha el kellene mondani valakinek aki nem ismeri a fiúkat, hogy mi is a TheVR, de csak egy mondatotok lenne rá mit mondanátok? Kezdem én: Egy angol lord és kandúrjának kalandjai.

2 kedvelés

A TheVR két értelmes Debreceni srác, akik munkájukkal és hozzáállásukkal kivívták a tiszteletemet, azért amit a magyar internetes médiában elértek a gaming és a tech területén!

11 kedvelés

Két olyan Debreceni srác akik mindig őszinték, imádanak játszani, virtuális valósággal és techel is foglalkoznak és minden idejüket arra áldozzák hogy nekünk a nézőknek minden tetszen és mindig próbálnak új, kreatív és igényes tartalmakkal előállni!

5 kedvelés

Két embör, akik a magyar tyúb egyik legigényesebb csatornáját töltik meg game és tech vidinyókkal és vlog tartalommal.

1 kedvelés

Ennél jobban én sem tudtam volna megfogalmazni :slight_smile: Talán annyit még belenyomorítottam volna, hogy szinte már barátként tekintek rájuk.

1 kedvelés

Johnnie! Bobby! :spy:

Bobby az Azmó és ez két mondat!
de amúgy minden rendben van :frowning:

3 kedvelés

Hát ez a magyar dolog soha nem ment, kettőig sem tudok számolni :frowning:
Amúgy erre refferáltam. :smiley:

Két srác, akik megálmodtak egy olyan világot, amiben sokan lehet nem hittek, de ők ezt összehozták és fényt gyújtottak az internet sötét bugyraiban, hogy legyen egy pont, ahová mi tartozhatunk, összegyűlhetünk és jól szórakozhatunk; nekem ez a TheVR. :wink:

7 kedvelés

Szerethető profizmus! :slight_smile:

1 kedvelés

Ment a like, de ez olyan nyálaska lett. :slight_smile:

Van ez így :slight_smile:

Abban a pillanatban debrői!

ebből mi jönne le annak akinek mondod? [quote=“transzmembranfeherje, post:1, topic:12349”]
Ha el kellene mondani valakinek aki nem ismeri a fiúkat, hogy mi is a TheVR, de csak egy mondatotok lenne rá mit mondanátok
[/quote]

Az hogy rákeres, elsőnek a forumot dobja ki, olvasgat, rá keres jobban, megismeri és eldönti hogy szimpatizál velük vagy nem.
Had ne tegyem a galambot a fogak közé :smiley:

1 kedvelés