Jobb amiből kevés van?

Mi a véleményetek a magyar youtube-on lévő nem tömeg contentekről.(pl. FunWithGeeks társas) Jobb mint a többi “Tömegtermék” gaming beaty…?

Magyarok közül én nem sok youtubert ismerek, pontosabban akit el tudok viselni… kivétel a TheVR, ezért is örültem nagyon, hogy végre van valami minőségi hazai youtuber, ráadásul mingyá kettő is :smiley:

gaming beaty az mi?

vajon mire gondolt a költő?
ez jutott eszembe a kérdésedről, mert nem szeretném félreérteni, segíts egy kicsit…
mire vagy kíváncsi?

2 Likes

engem a trendek meglovaglása kicsit frusztrál. most épp a napi vlogok, azelőtt challange videók, es így tovább… kevés videós van akinek a csatornája megmaradt annak, aminek indította, és nem mozgatt a tematikát a szél fújásától függően…

konkrétan ezt én se értem…

Amit Daev-ék csinálnak (FunWithGeeks) az nem csak társasról szól mert más is van a csatornáján. ő ezt szabad idejében csinálja. A másikat én se ismerem.

Alapvetöen amiböl kevesebb van az ritkának számit. Az emberek szeretik a ritka dolgokat. Mert az különleges.
Ami ritka abból nincs tömeggyártás.
Külömben elveszti a varázsát.

1 Like

Ha van egy jó ötlet az minden videós megakarja lovagolni, hisz ha egyszer “most ez a menő, ezt kel nyomatni” elv érvényesül. Persze egy kis idő múlva lecseng az egész és már mást szeretnénk az ember. Szerintem ez nem csak a youtube-on van így, hanem az egész médiában. Jó példa erre egy jól sikerült filmnek az erőltet folyatásai.

Minél kevesebbet és ritkábban fogyasztunk valamit annál nagyobb az élvezeti értéke. Legyen az zene, film, játék, étel, ital, bármi.
Persze ettől még nem lesz jobb, amiből kevesebbet fogyasztunk (mert kevesebb van), de üdítően hathat az elcsépelt dolgok mellett. Hozzáteszem, nekem nem jött be Daev stílusa, így maga a csatorna tartalma sem érdekel, hiába ritka.

Aki pedig nem érti mi az a gaming beauty, az képzeljen e két szó közé egy vesszőt (,) is… :smiley: (arra utalt, hogy viszonylag sok a gaming, illetve a beauty csatorna, legalábbis én így értettem)

Engem nem az érdekel sose hogy tömeg content vagy mi a csatorna témája vagy hogy mivel foglalkozik, (vagyis nyilván csak olyanra iratkozok fel amilyen téma érdekel) csak hogy jól és érdekesen csinálja azt a témát. Ez a FunWithGeeks elmegy egynek csak sok az olyan videós benne aki irritáló (számomra brutálisan irritáló), megjátsza magát, és sok a kínosan eröltetett nevetés, így nálam ez a csatorna addig tartott amíg megnéztem hogy Janiék mit alakítanak ott.

1 Like

este van már… eleve beaty van írva, így a “gaming beaty” alapján látod nem esett le, hogy mi az :stuck_out_tongue:

Épp ezért iratkoztam fel a csatornára, mert nem vlogol meg hülyeségeket nyomat minden második videóban. :slight_smile: Félreértés elkerülése miatt nem a vlogokkal van a gondom, csak azzal, hogy az esetek 90%-ban igénytelen minőségben és tartalommal teszik :slight_smile:

1 Like

Valaki írta, hogy nincs baj ha valaki ,tömegterméket" készít, ha azt igényesen, tényleges erőbefektetéssel csinálja, mint Jani és Pisti a gameplay-eket, walktrough-at, és a vlogokat. De természetesen szükség van azokra a hiánypótló csatornákra is mint a VRTech, vagy a FunWithGeeks. Daev-et bírom, szerintem hatalmas arc, és a vendégek is jófejek szerintem, nagyon jó content az övéké is. Ja és természetesen #teamnemdaev #kacicsal :smile:

Tényleg… :joy:
Igazad van, este volt, én is csak ázért láttam az értelmet, mert félreolvastam… :sunglasses:

1 Like