Kedves Ninjonok!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk mindenkinek!

Boldog Karácsonyt neked is!
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek itt a fórumon!
Nálunk sülnek a már a sütik (anyukám érdeme ) de majd én is beszállok egy kis zserbógolyóval és természetesen a főzésnél leszek majd igazán hasznos.
Áldott békés boldog karácsonyt mindenkinek!
Nálunk is készülnek a sütik: lajcsi szelet, hókifli és egyéb finomságok.
Boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!
Én is kívánok mindenkinek áldott békés boldog karácsonyt!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Boldog Karácsonyt kívánok én is mindenkinek!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Boldog Karácsonyt minden Ninjon Társamnak!! Teljenek boldogan az ünnepek
Mindenkinek teljen békességben, szeretetben az ünnep! Kellemes Karácsonyt nektek!
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket <3
Boldog karácsonyt mindenkinek. Külön jó lesz az idei karácsony, mert hosszú idő után együtt lesz a család. Meg lesz egy csomó NFL meccs is.
Boldog Karácsonyt
* ,
_/^\_
< >
* /.-.\ *
* `/&\` *
,@.*;@,
/_o.I %_\ *
* (`'--:o(_@;
/`;--.,__ `') *
;@`o % O,*`'`&\
* (`'--)_@ ;o %'()\ *
/`;--._`''--._O'@;
/&*,()~o`;-.,_ `""`)
* /`,@ ;+& () o*`;-';\
(`""--.,_0 +% @' &()\
/-.,_ ``''--....-'`) *
* /@%;o`:;'--,.__ __.'\
;*,&(); @ % &^;~`"`o;@(); *
/(); o^~; & ().o@*&`;&%O\
jgs `"="==""==,,,.,="=="==="`
__.----.(\-''#####---...___...-----._
'` \)_`"""""`
.--' ')
o( )_-\
`"""` `
Kellemes Ünnepeket minden Ninjonnak!
Lehet pár napig nem leszek netközelben, tartok egy kis szünetet
Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag 2018-at Mindenkinek!
Minden ninjonnak és szeretteiknek békés és Kellemes Ünnepeket kívánok!
Jobbat nem tudok , de remelem megnevettet picit. Nem sajat , de ne kovezzetek meg , es boldog Karacsonyt nektek is !
Karácsony
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső. Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér’nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska. Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok’lenni, deottnincs, merteraktadel, utálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg. Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost,mégmindig, ésmost, derondafa, ■■■■■, anyámathagyjukki, teddleakést. Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik. Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska. Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba. Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, kurvaélet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged!!!