TheVR Fórum

Kérdőív diplomamunkához

Sziasztok!

Nagyon hálás lennék, ha kitöltenétek az alábbi kérdőívet és akár megosztanátok, hogy minnél több adatból dolgozhassak a diplomamunkámban.
Szabad szöveges kérdés csak egy van így max 5 percet vesz igénybe :stuck_out_tongue:

Köszönöm előre is a segítségeteket!

Kérdőív

2 Likes

Miért pont ezt a telekommunikációs szolgáltatót választotta?

Ide hozzátenném opciónak azt hogy “jobb minőségű szolgáltatás” vagy valami ilyesmi. Mi azért használunk DIGI-t internetszolgáltatónak mert sokkal megbízhatóbb mint a Telekom nete.

3 Likes

Mert a másik 3 cartellezik. :smiley:

Bekerült a kérdés.
A “nagyobb lefedettség” akarta jelenteni ezt, de valóban nem egyértelmű a dolog.

1 Like

A DiGi-nek meg érthetetlen a működése :slight_smile:

Mire gondolsz a cartellezés alatt?

Mindent, amit cartellezés alatt érteni lehet. :smiley: Egy piaci verseny az nem így néz ki maradjunk annyiban. Az meg, hogy az állam asszisztál ehhez, hát nem is Magyarország lenne az országunk neve, ha ez nem itt történne. :smiley:

Kis olvasnivaló.

A pontszámokat is érdemes lenne kikapcsolni, illetve a szolgáltató hibaelhárítására utaló kérdésnél vagy több válaszlehetőség kéne szövegesen, vagy átállni számozásra szvsz.

2 Likes

Le tudnád írni, hogy mire gondolsz a pontszám kikapcsolással illetve milyen opció maradt még ki a hibaelhárítási lehetőségekből?
A második kérdést megoldaná egy szabadon kitölthető cella?

A pontszámok szerintem egy beállítás lesz. Kitöltés után van egy olyan opció, hogy pontszámok megtekintése. Mintha egy tesztet töltöttünk volna.

Én a jelenleg mivel foglalkozik és milyen pozícióban dolgozik részeknél inkább több opciós választási lehetőséget állítanék be.

Nekem a telenornál van mobil előfizetésem, korlátlan beszélgetés (sms nem) és 10 GB nettel havi 5500 forintért. UPC-nél (Vodánál) 500-as net és legnagyobb TV csomag 5000 forintért havonta. Írjon nyugodtan, ha érdekel valakit.

Nem is kapcsoltam be a pontszámokat ezért nem vagyok képben :slight_smile:

Legördülő listára gondolsz vagy arra hogy több válaszlehetőség is jelölhető legyen?

Több választási lehetőség.

1 Like

Kösz. Nem találtam volna meg, hogy mire gondolsz. :slight_smile:
Jogos az észrevétel ki is nyomtam!!

1 Like

Ez a kérdés volt az:

Japp, szerintem is ez lenne a jó aranyközépút.

1 Like

Bekerült az opció

1 Like

Ha azt elintézed, hogy behúzzák az utcába már örülnék. :smiley:

1 Like

Kösz az eddigi kitöltéseket!

Még pár darab jól jönne így aki ráér annak nyitott a lehetőség :wink: :smiley:

1 Like

a Digi nem felelt meg az eredeti kiírásnak, legalább is a magyar leányvállalat ezért az anyacég nevében indult a pályázaton ami viszont kizáró ok volt … mi ebben a kartelezés, ők nem voltak alkalmasak a pályázásra? Túl későn léptek be a piacra, elkéstek, ekkora hátránnyal esélyük se volt.

a kérdőívre vonatkozóan…
egy ilyen felső táblázat után a “mióta” kérdésnél melyikre nézve válaszoljak? Mobilom gimnazista korom óta ugyan ott van de netet csak 1 éve költözés után kellett magamnak kötni.

ahogy haladok a kérdőíven … igazából … ezen az oldalon a kérdések minimum fele ugyan így jár … “szolgáltatót” kérdez de ugye a fenti táblázatommal én most melyiket alapul véve válaszoljak

1 Like

Megosztottam ismerősökkel, jött észrevétel:

Az a kérdés valóban hiányos és torzíthatja az erdeményt majd az értékelésnél :frowning: , lehet valaki hűséges ügyfél otthoni oldalon míg a mobilt váltogatja és fordítva.
Most átírtam jópár kitöltés után, még gondolkodom az erdemények rendezésén.

A többi kezelhető a több válaszlehetőség vagy az egyéb sorral. Nem tökéletes de ha azt is át kell írnom még több dolgom lesz az elemzésnél …

Kösz a kitöltést és az építő kritikát!