Kerdőív, gépelés fejlesztő játékhoz

Sziasztok,

Az én életemben is eljött ez az időszak, szakdolgozatot írok. A dolgozat témája, egy olyan játék fejlesztése ami fejleszti a gépelési képességeket (kb olyasmi lenne a célom mint a typing of the dead, de magyarul). Emiatt szükségem lenne a célközönségem véleményére és hozzáállására.
A kérdőív kb 2 percet (se) vesz igénybe, es nagyon megköszönöm ha kitöltitek :slight_smile:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1Wch-A26HV2J32X7eVy2BUpnSw_K7TaGN_IL9uoOd4o3tkg/viewform?usp=sf_link

Ha komolyan érdekelne titeket egy ilyen játék csak adjátok meg az email címeteket es egy demó linket küldeni fogok majd nektek.

Köszi még egyszer!

3 Likes

Kitöltve.
Apró észrevétel, ennél a kérdésnél hogy:

Mikor használnál szívesebben egy ilyen programot?

Szerintem itt azt írnám hogy “aktív internetkapcsolat”

Jobban szeretem, ha nem kell hozzá internet

Mert ahhoz hogy letöltsem, alapvetően kell internet, és amikor először elolvastam az opciókat, kicsit összezavart.

1 Like

ahha igen ez igy jobban érthetőbb, köszi :smiley:

Legnagyobb probléma az ilyen és hasonló programokkal, hogy nem igazán szánná rá senki azt az időt és energiát még ha “szórakoztató is” mivel HA a fiatalabb közönséget célozza akkor nincs meg a “közösségi” elem bennük.

Ha azt akarod, hogy használják az emberek és “szórakoztató” formában akarod tálalni akkor KÖTELEZŐ valami leaderboard vagy online “multiplayer”…akár “speed race” szerűen, hogy ugyanazt az adott szöveget ki gépeli be gyorsabban.

Amit még javaslok, hogy inditáskor javasold a használóknak, hogy a HUN 101-es leosztást használják ha több nyelven gépelnek… Csak pislogok mennyi b@lf… van aki idekerül Magyarországról hozzánk a céghez és azt sem tudják, hogy miért van “felcserélve” a Z és Y …

A nemzetközi standard leosztás megszokása sokkal előnyösebb alapból. DE ha valaki több mint egy nyelven használja a gépét akkor KÖTELEZŐ!

1 Like