Kérés a TheVR-hoz


#1

Sziasztok!

Bence vagyok Szegedről, és egy média orientációjú osztályba járok jelenleg gimnáziumban és lenne hozzátok egy kérésem. Eltudnátok nekem mondani mi a véleményetek az E-sport-ról?

Nagyon fontos lenne ugyan is nyár végére egy 10 perces dokumentumfilmet kéne készítenem a témából és nagyon királyságos lenne ha egy ilyen híres csapat mint ti is szerepelhetnétek a projekt munkámban

A választ előre is köszi!
A Vr örök :stuck_out_tongue_winking_eye:


#2

Készült nemrég egy interjú a PUBG kupával kapcsolatban itt a link, de lehet, hogy egyszerűbb lesz, hogyha írsz egy e-mailt nekik.
Azért megidézek pár embert, hátha így könnyebben eljut a kérésed a srácokhoz :slight_smile: @sonziii @TheVR_Jani @thereal_thevr_pisti


#3

Hát nem szoktak ilyenekhez hozzájárulni, mert ugye akkor másokkal méóiért nem…
Amit én tudok ajánlani az az h yton Happy Hour-okat amikben volt már szó E sportról (címeik alapján látod vod csatornán és PUGBs frissebeket is ajánlom!) vágj anyagot/idézz a saját filmedbe de ne is tedd fel majd ytra mert megbsz… :slight_smile: :wink:


#4

Ezekben keresgélj, utóbbi 2-ben nem tudom, hogy konkrét véleményt mondanak-e, de esetleg alávághatod a jeleneteket, miközben más videóból való hanganyagban arról beszélnek, hogy mi a véleményük róla :wink: