TheVR Fórum

Keresek egy játékot, amit régen játszottam

A játék egy fps játék volt, ahol játékokkal harcoltál a házon belül. A nevére és karakterekre nem emlékszem, de ragasztóval healeltél.

5 Likes

Erről van valami bővebb infó? Játékgépek formájában jelentek meg?
Illetve bármi más részlet, ami eszedbe jut?

Sajnos nem jut eszembe több, pici gyerek voltam még és ködös az emlék.

Szerintem erre gondolsz

bár kérdés, hogy mikor voltál gyerek. Sokkal régebben volt olyan játék, ahol egy asztalon ölték egymást a zöld játékkatonák. Olyan toy story jellegű volt.

Kétezres évek eleje volt, a toystorys stílus nincs messze a játéktól

Találtam valamit :smiley:
Szerintem ugyanarra a játékra gondolunk akkor :smiley:

Remélem, hogy ez az :smiley:
Army men I-II

https://www.google.com/search?q=Army+Men+II&client=ms-android-xiaomi-rev1&stick=H4sIAAAAAAAAAONgFuLSz9U3KIsvMo3PVQKzTc3Mck2KtJSzk630k8vS9ZPzcwtKS1KL4ssyU1Lz0xNzU62KgazyxMriVYzEqPrFqOaokJaak5FYXJV3eGHO4c3ZCqlVqdmpJQrZqUWpxSWHV2Yr5B5emb6IlduxKLdSwTc1T8HTcwcr4y02SQatqVVcb7N7meLFgviTv_bs_FE89atKqPApABlOn167AAAA&prmd=ivsn&sxsrf=ALeKk00TMC1bp9L0t24-XJdGmH31ijFMvQ:1615624782117&source=lnms&tbm=isch&biw=360&bih=589

Jajaja én is erre gondoltam, de nem emlékeztem a címére.Ez marha jó game volt. :grin: Mondjuk ez nem fps játék.

én is keresnék egy játékot kb 2007-8 fele játszhattam vele zombis felülnézetes játék volt piros démonal és úgy kezdődött a játék hogy körbe vettek autoroncsok és kikellett jutni és sok buszon keresztül kellett átmenni.

Nem ez a játék az, de ez is jónak tűnik.

Wolfestein 1?image

Démonok, buszok és autóroncsok hol vannak benne? :smiley:
Btw ez még mindig FPS, nem felülnézet.

autóroncsok az elején vannak ha jól emlékszek. nézetére nem emlékszek. démon zombie szerűség meg lógott a falon. de az is lehet hogy nem fix kamerás és szükhelyen áthaladva third person camera van bár fene se emlékszik.