Két előre összeállított gép közül melyik

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, hogy szerintetek melyik előre összeállított gép vásárlása érné meg a legjobban. 1. http://radium.hu/radiumpc/radium-super-gt-8-gen.html
Ehhez egy egeret is adnak ajándékba és gtx 1070 videó kártya van benne, viszont csak egy i3-as processzor. Szerintetek elég lesz ehhez a videó kártyához? a másik http://radium.hu/radiumpc/radium-reactor-gtr-amd-csomag.html Ehhez adnak mellé monitort, billentyűzetet, egeret és fejhallgatót is. Kb. 300 ezrem lenne a gépre. Mindkettő 260 ezerbe kerül. Segítségeteket előre is köszönöm :slight_smile:

Egyik sem. Vegyél egy konfigot a build ajánlóból:

2 Likes

Köszönöm a válaszod. Ha szépen megkérlek, esetleg kifejtenéd, hogy mi velük a probléma? :slight_smile:

Gagyi alaplap még szarabb táp ráadásul túlárazott is.

1 Like

Ja és ez megeszi keresztbe azokat a szarokat

2 Likes

Nagyon, nagyon röviden:
Ezekben a gépekben általában van egy csicsa és qrva drága ház.
Ebben van általában egy putri alaplap, egy putri táp. Nem mellesleg qrvára túlárazottak, egy normális magadtól összerakott pc -vel sokat tudsz spórolni, vagy jóval nagyobb teljesítményt kapni ugyanannyiért, csak sokkal minőségibb alkatrészekkel.

2 Likes

Köszönöm szépen a válaszokat. :slight_smile:

Jobban jársz, ha mondjuk a pcx-en összeraksz egy gépet a build ajánló alapján, és beraksz a kosárba egy összeszerelést, ami kb. 5000 forint. Ahogy mondták, rossz tápokat és alaplapokat raknak bele, amitől ők is szabadulni akarnak. A ryzen buildben lévő alaplap pl. irodai felhasználáson kívül nem igen ajánlott másra.

2 Likes

Igen, a lényeg hogy ezekben az előre összerakott gépekben a fontosabb helyeken spórolnak, és így belefér egy menő proci/videokártya hogy bevonzza a vásárlókat. Pl az AMD buildben A320 alaplapot adnak, ami nagyon nagyon fapados, alja VRM-mel, holott a Ryzennek a stabil fejleszthetőség a lényege, amit azzal a lappal teljesen buknál. Nem írják le a memória márkáját, ami szintén érdekes, és olcsóbb tápot használnak, ami nyilván a legfontosabb része egy gépnek. Szóval szimplán nem ajánlott semmilyen prebuilt. Nyilván vannak kivételek, de azok más kontinensen vannak gyakorlatilag

3 Likes