Sziasztok!
Barátnőm szeretne belekóstolni a PC játékokba és engem kért meg hogy segítsek összerakni egy gépet neki. A cél 1080p közepes grafika kb. és olyan 30-40 fps-sel már beérjük. Kezdésnek jó lesz, tekintve, hogy elég szűkös a keret. Kisebb keresgélés után ezt tudtam összehozni:
Én mindenképpen szerettem volna egy RX 580-at belesanyargatni a buildbe és akkor egy R5 1600-zal párosítani, de sajnos ez jelenleg nem fér bele a keretbe. Illetve tudom, hogy soknak tűnik az a 2TB, de sok személyes holmija van, ami a régi 1 terrás HDD-t kezdi megtölteni.
A kérdésem az lenne, hogy mit gondoltok erről a buildről? Ár/érték arányban megfelelő?
Köszönöm előre is a segítséget.
Jónak tűnik, de ha tudsz, zsúfolj bele egy B450M MORTAR-t, az nagyobb fejleszthetőséget ad. Egyébként jó lesz így. Viszont ha minél több erőt akarsz kisajtolni ebből, majd érdemes lehet egy utángyártott hűtőt is venni (10k környékén), mert a gyári hűtő nem nagyon bírja az overclockolást.
CM-nél maradva a Q500-at és a Masterbox Lite 3-akat sem ajánlják.
Részemről egy N200-ast használok amit szeretek, egyetlen hátránya számomra hogy az alaplap tálca mögött nagyon kevés a hely, nem olyan könnyű esztétikusan kábelezni.
Én a Lite 5-öt néztem még. Nagyon hasonlít az MB520-hoz ami nekem van csak valamivel kisebb, meg persze semmi RGB. De tetszik, hogy ennél is szépen el van rejtve a HDD tartó, meg a tápegység is.