Ki szeretne Paragon Discord szobát? Paragon minden mennyiségben :D

Sziasztok! Paragon világába nehezen lehet jó társakat találni. jól lehetne kitárgyalni tatikákat, tippeket, decketet, játék stílusok, csapat összetételeket. Szeretnék olyan emberekkel találkozni akik nem csak solo-ba szeretnek játszani, hanem csapatba.

Igaz kezdő vagyok, és még sosem mentem igazi ellenfelekkel, és túl sok kártyám nincs is, de fejlődésben vagyok és szeretem:D

Eleinte nekem sem volt túl sok kártyám, de azért azokból is lehet jó decket kihozzni. Én pl. azokkal a hősökkel játszottam amiből éppen a legtöbb kártya volt hozzá. Vagy éppen Univerzális kártyákat használok. az általában minden hőshöz jók.

Bármi kérdés van megpróbálok válaszolni. :smiley: a legjobb tudásom szerint.

Mi lett a régi pályákkal? Nem is lesznek már berakva? Akkor így nincs is az a Haverest (nem tudom pontosan mi a neve). Az azt hiszem a pálya két oldalán volt.
És melyik a gold camp?
Most ennyi jutott eszembe hirtelen:D

Régi pályát eltörölték sajnos tudomásom szerint nem lesznek újból. Azok sincsenek helyette lett a Amber a Jugle közepén azzal töltjük a többiek kártya pontjait (jugle-nes feladata). Gold camp-ek a pálya két szélén találhatóak Safe lane-eknél szembe vannak.

Régi pályák azért törölték mert túl nagy volt, hosszú volt az út szakaszok a tornyok között, ezért kisebb a monilith pálya.
De elvileg lesz egy új pálya is. Azt viszont nem tudom hogy a mostani megmarad e. De az új pályán vissza lesz hozzva a Haverest és csak egy lesz. Elégé érdekes lesz. :smiley:

1 Like

Igaz az, hogy az ellenség Amber-ét át lehet állítani? Én hiába ütöm 5 percen át nem történik semmi :smiley:

Azt nem lehet. Azt viszont lehet, hogy amit eddig gyűjtöttek pontokat azt el lehet rabolni és akkor azzal a saját Ambert gyűjtöd.

1 Like