TheVR Fórum

Klipp készítése streamen

Sziasztok!
Valakinek van valamilyen javaslata, hogy hogyan tudnék liveban kis klippeket csinálni egyszerűen, vagy hogyan jegyezzem meg, hogy mikor volt a streamben, hogy le tudjam menteni később akár egy highlighthoz? A lényeg, hogy egyszerű legyen, és vegyen fel minden hangot. Ha van ilyen külső program, akkor az is megfelelő lehetne nekem! :slight_smile:

Előre is köszönöm a válaszokat!

A Twitchnek van ilyen funkciója, amivel klippket lehet készíteni. Vagy megjegyzed, hogy a stream session melyik időpontjánál volt (live alatt mutatja, hogy mennyi ideje megy a stream session) és a VOD-ból kivágod. Ha te streamelsz és saját magadról akarasz klippeket (és nem akarsz szórakozni az előzőek alapján), arra vannak OBS-hez pluginok.

3 Likes

A Streamlabs obs pluginok érdekelnének jobban, mert valamivel macerásabb az, hogyha le kell írnom, hogy mikor volt az adott jelenet. Az meg ugye még macerásabb, hogyha le tabolok, és készítek egy klippet, azalatt, meg meg kell állnom stream közben.

Úgy nézki, hogy alapból benne van a Streamlabs-ben. Neked csak az első 4 pont kell. (Az 5-6 arról szól, hogy ha megis akarod jeleníteni.)

Én ezt használom, viszont az a probléma vele, hogy valamiért magától is csinál kis részleteket, konkrétan annyit, hogy több óra mire kiválogatom a sajátaimat