A napokban rendeltem meg a konfigomat a PCX-ről és mindennek aminek csak lehetett utána olvastam, utána néztem. Kivéve a számítógép házat hiszen úgy voltam vele talán ennek annyira nagy jelentősége csak nincsen tehát nyilván azt választottam ami a legjobban tetszett(plusz sajna annyira nem is értek hozzá ) ! Így esett a választásom a Kolink Observatory házára. Erről a szeretném kikérni a véleményeteket.
Mennyire élhető, mennyire férnek el benne a dolgok,mennyire működik a ház hűtése, esetleg tapasztalatokat akinek ilyen háza van, stb,stb…?
Megpróbálom valahogy megoldani viszont pont nemrég kaptam az emailt hogy a csomagomat hétfőn kiszállítják. Ha esetleg ez marad valami nagyobb hátrányom származhat belőle?
Több hasonló témát is olvastam ahogy többen is segítséget kének a saját kis gépével kapcsolatban. Ilyenkor általában mindenkinek be lett linkelve a talán legtöbbet linkelt topic a fórumon. Én nem is voltam rest be is rendeltem a “Mainstream Intel” buildet és erről szertném kikérni a véleményeteket mit kéne esetleg változtatni hogy azért az árban ne nagyon szaladjunk el. Használatát tekintve főként játékra kellene illetve azt szeretném hogy még sok ideig álljon a szolgálataimban. Szóval szeretnék konkrét tippeket kapni ha lehetséges.
Az is ott volt azon a rengeteg helyen, hogy ezeken nincs mit módosítani, mert @sutyomatic direkt úgy válogatja össze, hogy pénzben megérje. Bár jelen gépben nem értem a 9. gent.
Kérdezni rendelés ELŐTT jobb lenne, úgy tudunk a segítségedre lenni!!
Lol
Rendelés előtt kérdezünk, nem utána.
9.gen intel meg továbbra is pénzkidobás és zsákutca, és még csak meg se éri…
Miért akar mindenki 9.gen -t venni?? XD
Az intel prémium ennyibe kerül
Ezt el kell fogadni, és nem fanboy -nak lenni, hanem ha érthető módon az ember nem akar költeni ennyit rá (mert nincs is értelme) akkor vesz Amd -t, ami minden szempontból jobb.
Dehát…