Komplett PC vásárlás

Sziasztok!

A következőkben szeretnék segítséget kérni:
A Radium oldalán kinéztem egy PC-t. A kérdés az lenne, hogy maximum azonos áron lehet-e jobbat venni esetleg máshol? Lehetőleg előre összeszerelt PC-t szeretnék rendelni. Illetve, hogy mik a tapasztalatok a Radiummal kapcsolatban. Mennyire megbízható oldal, garancia esetén mennyire korrektek stb.

A választott PC: RADIUM WARRIOR GT-R
http://radium.hu/radiumpc/radium-warrior-gt.html

Főként internetezésre, filmezésre és WoW-ozásra lenne használva 1080p-ben. Van esetleg ennél jobb választás ezen az áron, vagy mehet a rendelés?

Köszi a segítséget!

Talán olyan 170k környékén már bele lehet nyomni egy yzen 3-at és egy 1050ti-t, vagy a Pentium g4560 +1050ti-t SSD nélkül, olcsóbb házzal


Itt van egy két hasznos dolog

a radium az egy konkrétan túlárazott szar gagyi alkatrészekkel. nem szabad ott komplett gépet venni.

1 Like

Melyik oldalon kellene megrendelnem az alkatrészeket, ahol esetleg összeszerelést is lehet kérni?

Pcx, mindent te valasztasz ki, es azthiszem 4 ezerért ossze is rakják!

1 Like

iPon is jó. Ott is lehet kérni összeszerelést. De amúgy nem atomfizika összerakni egy gépet. Minden alkatrészhez van leírás. Millió YouTube videó.

1 Like

PcX-et javaslom, ha mindenképpen összeszerelt gépet szeretnél, de a Radiumot mindenképpen kerülném.
Én sem vagyok egy nagy Tápegység szakértő, bár elég sokat kutakodtam a témában és kértem én is mások véleményét, de Kolink táppal biztos nem vennék gépet. A Rádium számomra az egyik legutolsó hely ahonnan rendelnék gépet, bár én az összeszerelhetős típus vagyok így hála ég nincs is nagy szükségem rá.
Mindenesetre @Knockedly linkjét érdemes megnézegetned, abban vannak jó tippek.

1 Like

radium azt csinálja, hogy összepakolja a gépbe a legolcsóbb szarokat aztán középkategóriás termékként van számlázva :smiley:

A gép nem nekem kell, hanem rokonoknak akik annyit kértek hogy ezen az áron legyen egy jó gépük amit csak be kell dugni és működik :smiley: a saját gépemen én is magamnak rakom össze szóval tudom hogy nem nagy ördöngősség :slight_smile:

iPonról annyit, hogy mikor a náluk vásárolt videókártyám meghalt garanciaidő alatt és megkerestem őket, azt mondták hogy nem tudják kicserélni, de levásárolhatom az árát. Nem is nagyon értettem, hogy ennek mi értelme van gondoltam jó akkor levásárolom egy ugyanolyan videókártyára és láttam hogy párezer forinttal feljebb ment az ára és ezért nem akarták cserélni :smiley: magyarul még fizethettem volna rá egy keveset ha ugyanolyan kártyát akarok… inkább visszakértem a pénzt és megvettem pcx-en a videókártyát ami azóta is működik.

Köszönöm mindenkinek a segítséget, pcx-en összerakok egy hasonló gépet, mint ami a linkben szerepel.

1 Like

Nekem i5-6600 halt meg gari időn belül. Cserélték vacsi újra.