Koncert Küzdőtér vélemény


#1

Üdv mindenkinek!
Koncert ügyben merült fel bennem pár kérdés…a helyzet a következő, voltam már Black Sabbath, RHCP koncerten illetve Szigeten is , és a közeljövőben Kiss koncertre mennék. Korábban eddig ülő jegyet vettem de most a küzdőtér felé hajlok, mégicsak az az igazi…Szigeten voltam már kb első sorban de az pont egy Wiz Khalifa volt, és az ő rajongói egészen mások.
Kinek mik a tapasztalatai, akár Kiss koncerttel kapcsolatban? Nincs verekedés, pogo az ő koncertjeiken?
Előre is köszi a segítséget!


#2

Hát, Kiss koncertről nem tudok beszámolni, viszont arról igen, hogy a küzdőtér azért jobb, mert ott tényleg át tudod adni magad a zenének, kántálhatod a dalt, üvöltheted a szövegét, rophatod ezerrel. És én ezt nevezném igazán koncert élménynek, mert ha ott ülök, és elkezdek a csodás hangomon kántálni, szerintem mindenki hülyének nézne, ellenben, ha ott vagyok a küzdőtérben, akkor gyakorlatilag azt csinálok, amit akarok.
Persze ott ugye megint az egyéni preferencia, hogy ott más, számodra valószínű vadidegen emberek “hozzád dörgölőznek” stb. De amúgy szerintem az igazi koncertélményt a küzdőtér adja meg, ülni, és hallgatni zenét otthon is tudok. Persze nyilván nem olyan, de remélem érted mire célzok. :smiley:
És a Kiss nem egy mai együttes, nem hiszem, sok olyan hülye/gyökér rajongója lenne, hogy bármi probléma előforduljon. Már ne tessék senkinek se félreérteni, vagy kiforgatni a szavaimat… :slight_smile:
Szóval én biztos oda mennék, ha nem horribilis az ára, vagy valami más miatt.
Remélem érthető voltam :smiley:


#3

Nem horribilis, sőt…olcsóbb mint az ülőhely :smiley: többen leszünk csak nem akarunk verekedésbe keveredni :stuck_out_tongue:


#4

Nem voltam még kiss koncerten, de nem hiszem hogy veszélyes lenne :slight_smile: Egyébként verekedésbe keveredni azok szoktak pogóban akik csak úgy odacsöpennek és megsértődnek ha párszor arrébb vannak taszítva egy kicsit.


#5

Én sem votlam még Kiss koncerten. Viszont metál koncerten annál inkább. Semmiféle verekedés nem volt, tény pogo és társai igen, de ezeket kilehet kerülni az én tapasztalataim alapján ha épp nincs kedved beszállni :smiley: Mások ha látják rajtad, hogy te ezt nagyon nem szeretnéd békén hagynak és arrébb tudsz furakodni.


#6

Pogótól sem kell tartani, durvábbnak tűnik általában, mint amilyen :smiley:
Amúgy meg nekem pozitív tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban, azért itthon eléggé odafigyelnek a másikra.
Véletlen elesik valaki stb, általában 3an ugranak oda vadidegenek is, hogy felkapják azonnal az embert.
2007 ben voltam Cannibal Corpse- Children of bodom koncerten, azt is túléltem, pedig a Corpse az zúzda, kordon előtt közvetlenül csápoltunk, néha arréb kerültünk pár méterrel de ez ilyen.
Öcsémnek csak annyit mondtam, amikor kezdődött a Corpse: -Szerintem a szemüvegedet most tedd el :smiley:
Amúgy erről van szó, ez nem lightly :smiley:


#7

Kétszer volt rossz tapasztalatom pogózással kapcsolatban amikor őrültek módjára elfajult minden és nem metál koncerten volt hanem kimondottan az ilyen punk bulikon. Depressziónak volt egy éve amikor az alvin és a mókusokkal turnézott és szegeden voltunk az ifi házban és kis punk előzenekarok játszottak még. megjelentek az igazi tarajosok és mindenki feküdt össze vissza . volt amikor 10en egyszerre borultak a biztonságiak meg jöttek be és szedtek mindenkit szét. legszebb az volt hogy csajjal mentem és minden egyes percben neki dobtak egy embert , helyet cseréltünk aztán elkezdtem őket vissza ütni rúgni dobni és persze jó úriember módjára sikerült egy csajt úgy el lökni hogy csoda hogy megmaradt :smiley:
másik rossz is egy alvin koncert volt az meg szegeden a jate klubban , ott el se kezdődött a koncert és már úgy hátba csaptak hogy repült a korsó sör xd
na ott is be kellett már idegből állni pogózni, másnak kék lila zöld voltam. egyik kezemmel húztam magamhoz vagy löktem el az embert a másikkal ütöttem :smiley:
De vicces hogy sehol máshol eddig nem tapasztaltam ilyen szintű zúzást , több depresszió koncerten is segítő készek voltak az emberek , voltam már tankcsapdán is meg még egy két nagyobb koncerten.
@szakinorbert1988 azon a bodom-cannibal corspe koncert nem pesten volt?
mert amikor középsulis voltam akkor ment több haverom is csak én voltam olyan hülye hogy kihagytam pedig a bodom az nagyon bejön :slight_smile:


#8

Igen, ott volt a symában.
Na igen, amúgy az igazi ragasztós-higító szipus pankoknak vannak gondok fent a dobozban rendesen. Nem általánosítok, de láttam már belőlük jópár elvetemültet.


#9

A küzdőtér és a pogo, korántsem olyan veszélyes amilyennek kinéz, vigyáznak az emberre, egymásra. Persze nem mondom, hogy nincs olyan aki direkt arra megy, hogy paraszt módon élvezze és acélbetétessel-lábra, illetve ököllel fejre megy, de annak általában hamar abbamarad a koncert élmény. Én 19 éve voltam az elsőn és csak az utóbbi 3 évben hagytam ki a mókát.KISS koncerten még nem voltam sajnos, de szerintem több lesz a headbang mint a pogo (; Jó szórakozást kívánok \m/ \m/


#10

Voltam már KISS koncerten, meg még jónéhány hasonlón, de mindig első sorban. Ott normálisak voltak körülöttem. :smile:
Egyedül egy régi (asszem 2010) Iron Maiden bulin a Szigeten.
Na az brutál volt, percenként máshol voltam. Sodort a tömeg rendesen.