Konfig vásárlás

Sziasztok!

Gép vásárlással szemezgetek és a segítségeteket szeretném kérni.
Elsősorban egy i7 6850k procit néztem ki, érdemes még megvenni annak ellenére hogy 2016 2. negyedévi, van nála jobb ebben az árkategóriában?
Következő a videókártya ami egy RTX 2070 gaming 8gb lenne, ennél az a kérdésem, hogy szerintetek van ennél egy kicsit olcsóbban hasonló kártya?

Ami pedig a legfontosabb, ezekkel mindig bajban vagyok, az alaplap es a táp, ki mit tud ajánlani? Ami megfelel a kiválasztott alkatrészeknek.

Minden építő jellegű kritikát szívesen várok!

Szerintem egyszerűbb lenne, ha itt körül néznél és a pénztárcádnak és az elképzelések alapján választanál egy configot:

2 Likes

Semmiképp nem érdemes 6850k-t venni, ahogy Mice is írta, build ajánlót nézd meg, azok a legjobb ár/érték arányú gépek.

2 Likes

Szóval a build ajánló alapján összeválogattam pár cuccot.
Erről mi a vélemény?

Amd ryzen 7 2700x
msi x470 gaming pro
rtx 2070 8gb gaming oc
patriot viper 16gb 2x8gb 3200mhz
480gb kingston SSD m.2 A1000
CM masterbox MB600L
Seasonic focus plus gold 850W moduláris

:slight_smile:

Ha nem sürgős, lehet édemes várni kicsit, ebben a hónapban jelentik be az új AMD procikat, amik nyáron várhatóan a polcokra is kerülnek, és jelentős boost-ot vár tőlük mindenki.

Ahh simán belefér, most elsősorban csak szemezgetek :blush: Akkor igy jelen állás szerint első látásra minden kompatibilis mindennel? Valamint még az lenne a kérdésem, hogy ez a fajta SSD mivel másabb mint a “hagyományos” fajtái? :grin:

Igen, ez így jó, de ha később veszel, akkor érdemes a vásárlás előtt 1 hétten kérdezni, informatikában felesleges hónapokkal előre tervezni.

Röviden: sokkal gyorsabb. Hosszan érdemes rákeresni a következőkre google-ön: NVMe PCIe SSD és találsz annyi technikai leírást, hogy győzd elolvasni :smiley:

ah közben rákerestem :grin::grin:
köszönöm a segítséget :wink: