Külföldön élő magyarokkal beszélgetés

Eredeti cím: Külföldön élő magyarokkal akartok egyszer közös liveot, hogy elmondja a saját szemszögéből a kinti életet, és külföldön tartózkodva milyennek látja más országhoz képest magyarországot?

Hellosztok srácok. már régóta élek az Államokban, videozásba akarok belevágni, és arra gondoltam, hogy veletek egy közös live jolenne, hogy ti, vagy a többiek kíváncsiak-e egy magyarra, aki belevágott a nagyvilágba, és a ti inspirációtokra kezdett bele gép épitésbe? vagy egy HH keretén belül beszélgetni a kinnti életröl, és az otthoni helyzetről…

A leghosszabb cím ever :trophy:

5 Likes

hát mindent magába foglal :slight_smile:

Szerintem azért necces, mert a srácok kerülik a politikát, egy ilyen beszélgetés viszont valószínűleg gyorsan oda vezetne, hogy vagy a beszélgetés, vagy a chat fél percen belül azon pattogna.

Egyébként persze érdekes téma

2 Likes

Cím: röviden tömören összefoglalja a tartalmat és felhívja a figyelmet. Én így tudom. :wink:

De mivel új vagy a fórumon, olvasd el a szabályzatot. Ha HH-nak javaslod ezt a témát akkor helyezd át abba a kategóriába. (Általános tudnivalók a Fórumról.)

1 Like

Laktam kint kétszer is (Németország) elég volt belőle…:smiley: Sajnos én nem tapasztaltam meg a nagy nyugati álmot mint sok más(vagy csak azt mondják).Nem terveztem hogy vissza megyek de szerencsére úgy tudtam alakítani a dolgaimat hogy csak 1 hetekre járogatok majd vissza.Esetleg van itt valaki aki Berlinbe vagy Essen környékén lakik?

Nem teljesen értem miért van ehhez szükséged Pistiékre.
Ide a topicba is leírhatod az élményeidet.
Vagy fogj kamerát és meséld el hogyan élsz kint és érzed magad.
Mostanság nagyon sok “utazó-vlog” youtubeon, twitchen pedig IRL és streetfood.
Népszerű dolgok ezek és jómagam is szeretem ezek által megismerni más kultúrákat. Magyar ott élő szemszögéből főleg.

Az ingyen reklám szép dolog lenne ha erre megy ki a dolog, de szerintem elég sokan állnak sorban Pistiéknél ilyen ambíciókkal.
Ha félreértettem volna valamit ne haragudj, és sok sikert a projekthez.

1 Like