TheVR Fórum

L.A.Noire

Ez egy nagyon jo kis Jani Holmes játék lenne nem tudom játszottatok-e vele de ha nem és van idő rá szerintem érdemes kipróblálni :slightly_smiling_face:

12 Likes

Nem rossz ötlet,de akkor már érdemes lenne megvárni a remastered edition-t ami hamarosan érkezik. :slight_smile:

4 Likes

Na ezt pl nem is tudtam:) jogos úgy lenne a király

PS3-n toltam a Complete Edition-t. A platinát egy bug miatt buktam el, mert 1 db filmtekercset, nem számolt el a gép! Én meg nem fogom újra kezdeni, s kb 10-12 órát belefeccölni. A játék egyébként tényleg nagyon jó, de szerintem közel sem kiemelkedő. Mert miről ismert a játék? Csak az arcmimkáról. Ha tényleg remasterelnék azért vevő lennék egy végigjátszásra, de akkor a dlc-s ügyekkel együtt csináljátok, 1-2 dlc-s ügy sokkal jobb, mint az alapjátékban levők közül valamelyik.

1 Like
1 Like

Na ez egy jó ötlet :slight_smile:

Sziasztok meg van nekem az LA Noire de valami miatt nem indul fel települ rendesen de amikor indítani akarom akkor semmi sem történik gondolkozik kicsit a gép és ennyi. Próbáltam kompatibilis módban is de úgy sem ment. A játék biztos jó mert egy régebbi win 7 es gépen el indult. De nekem win10 en nem akar. Esetleg van valakinek valami ötlete?

Nekem is hasonló a problémám. Szeptemberben R* leárazáson megvettem, próbáltam indítani, és kifagy. Utánaolvastam, sokan találkoztam win10 kompatibilitási problémákkal, de használható infót nem találtam. Valakinek sikerült már megoldania? :slight_smile:

Nekem is volt hasonlóm és nekem az segített hogyha kiléptem a steamből teljesen, majd adminisztrátorként futtattam és amikor feljön az L.A. Noire launchere akkor az optionsben a Threadinget multiról single-re állítottam.

2 Likes

Megvettem az L. A. Noire játékot, elindítanám, de semmi. Írja, hogy loading eltűnik az ablak, de nem indul. Próbáltam már helyi fájl ellenőrzést, nyelv állítást, single-re rakni, alapértelmezettséget, semmi… Win10em van ha ez a baja…Tipp?

Nekem az segített, hogy offline (teljesen lekapcsolódva) módba tettem a steam-et egyszer, úgy elindítottam és jó is lett. Bezártam, aztán visszatettem online módba és hibátlanul működött onnantól.

Megpróbáltam, de így sem. Telepítettem magyarosítást előtte, de nem hiszem, hogy ez tette volna tönkre olvasottak alapján.