L.A.Noire


#1

Ez egy nagyon jo kis Jani Holmes játék lenne nem tudom játszottatok-e vele de ha nem és van idő rá szerintem érdemes kipróblálni :slightly_smiling_face:


#2

Nem rossz ötlet,de akkor már érdemes lenne megvárni a remastered edition-t ami hamarosan érkezik. :slight_smile:


#3

Na ezt pl nem is tudtam:) jogos úgy lenne a király


#4

PS3-n toltam a Complete Edition-t. A platinát egy bug miatt buktam el, mert 1 db filmtekercset, nem számolt el a gép! Én meg nem fogom újra kezdeni, s kb 10-12 órát belefeccölni. A játék egyébként tényleg nagyon jó, de szerintem közel sem kiemelkedő. Mert miről ismert a játék? Csak az arcmimkáról. Ha tényleg remasterelnék azért vevő lennék egy végigjátszásra, de akkor a dlc-s ügyekkel együtt csináljátok, 1-2 dlc-s ügy sokkal jobb, mint az alapjátékban levők közül valamelyik.


#5

#6

Na ez egy jó ötlet :slight_smile:


#7

Sziasztok meg van nekem az LA Noire de valami miatt nem indul fel települ rendesen de amikor indítani akarom akkor semmi sem történik gondolkozik kicsit a gép és ennyi. Próbáltam kompatibilis módban is de úgy sem ment. A játék biztos jó mert egy régebbi win 7 es gépen el indult. De nekem win10 en nem akar. Esetleg van valakinek valami ötlete?


#8

Nekem is hasonló a problémám. Szeptemberben R* leárazáson megvettem, próbáltam indítani, és kifagy. Utánaolvastam, sokan találkoztam win10 kompatibilitási problémákkal, de használható infót nem találtam. Valakinek sikerült már megoldania? :slight_smile:


#10

Nekem is volt hasonlóm és nekem az segített hogyha kiléptem a steamből teljesen, majd adminisztrátorként futtattam és amikor feljön az L.A. Noire launchere akkor az optionsben a Threadinget multiról single-re állítottam.