TheVR Fórum

Lámpa

Szevasztok!
“Mennyezeti” lámpát szeretnék vásárolni olyat ami lehetőleg “okos” itt gondolok olyanra hogy RGB-s,ebből értetődik hogy LED-es és esetleg Apple HomeKit kompatibilis legyen de az annyira nem lényeg.Viszont az istenértse találok sehol de lehet hogy csak én vagyok vak.Tudtok ilyet ajánlani nekem?Mert “izzót” találok az van is de ilyet seholsem.Vagy nagyon nincs is ilyen.Nem nagyon vagyok otthon ebben a témában.Előre is köszi a segitséget.

Nem igazán értem mit szeretnél pontosan. Bármelyik standard mennyezeti lámpába bele tudod tenni a megfelelő szabványú okoségőt.

Legismertebb valószínűleg a Philips Hue széria, de az Ikea saját márkás termékeit is dicsérik mostanában.

Lehet, hogy asztalira gondol :confused:
Még szerencse, hogy egyértelmű a kérdés :confused:

Nos kicsit fáradtam írtam a kérdést és így vissza olvassva tényleg nem a legegyértelműbb.
Külön lámpára gondoltam vagy hogy is mondjam valami ilyesmi


Izzót ha lehet így hívni azt találtam.Ebbe a kategóriába is vannak olyanak amikbe lehet de én mint külön hogy benne van LED és ennyi egyszerűbben amibe nem kell égő xd csak benne van a LED “csík/kör”.

RGB-st kb. esélytelen, hogy találj. Ha az kell, akkor vegyél egy három foglalatos lámpatestet az IKEA-ban, meg 3 db Hue vagy Mi RGB égőt. Meg lesz a kellő fényerő, plusz a használt alkalmazásban egy csoportba teszed őket, így egyszerre irányíthatóak. Ha megelégszel azzal, hogy fényerőt és színhőmérsékletet tudsz “csak” állítani, akkor ezt vagy bármelyik ehhez hasonló IKEA-sat tudom ajánlani.

2 Likes