Laptop gameléshez/munkához

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, mégpedig:

Melyik az a laptop amelyiken elfutnak a mostani játékok is jó grafikán, és ugyanakkor melyik laptopon tudok dolgozni is.
300k a maximum amit laptopra kiadnék.
Inkább legyen 300 alatt, ha lehet:)
Köszönöm a válaszotokat!

az igényeket nem ártana pontosítani, de ennyi pénzért még “gamer” laptop sincs nemhogy még jó is legyen, erős hardverral

Akkor úgy mondom, hogy olyan laptopot keresnék 300k alatt,ami gyors, megbízható, nem hangos, jó hűtéssel rendelkezik, jól bírja az akkumulátor (egy feltöltéssel is). Igazából nem is gamer laptop kéne, hanem egy jó középkategóriás laptop, amin tudnék játszani is, ha úgyvan, és dolgozni is.

Mi a meló és mi a game?
Pontosítás nélkül nem igazán lehet javasolni, de gyanítom még azzal sem ezekre az igényekre a keretedből. Az akku idő igény kilő nagyjából minden gamere alkalmas gépet, melóra még talán lehetne, ha tudnánk mi az.

2 keresési feltétellel:
max 300k
Integrált kártya

Mondjuk, ha az előző kérdésnél kommunikatívabb bagy, már rég meglenne, mivel oda írtak laposokat.

Videó vágás, zene szerkesztés többek között.
Lehet, hogy maga az árazás sem jó, de 300k az amíg elmennék, de ha van jobb, vagy legalább olyan jó, olcsóbban is, az még jobb lenne.
Bocsánat, de a laptopokban nem vagyok otthon.

Játékok meg, lol, wow, ac max.
Nem vagyok egy gamer, szóval a mostani iátékok annyira nem izgatnak.

Igaz, ezért ide várom a válaszokat :slight_smile:

Mondanám az m1 procis macbook air-t ami melóra és akku időben rendben lenne, de a kereted felett van és nem gamelésre való.

Windows gépből nem igazán tudok alternativát mondani max esetleg ideapad, zenbook kategória ahol nagyjából csak integrált gpu van, és az akku idő is kérdéses.