Laptop kolleszba


#1

Laptopot szeretnék venni 360 000-400 000 ft-ért (1 200-1 300 euró)
Az melyik érné meg jobban. Előre szólok szlovák oldalak.
Acer Nitro 7 -I5 9300H, 16GB RAM, 15",Gtx 1660Ti


MSI Gl63 8SD- I7 9750H, 8GB RAM, 15", Gtx 1660Ti

Az Acer azért tetszik jobban mert a wifi-je marha jó, viszont csak I5, míg az MSI i7 de ramot lehetne benne fejleszteni.
Játékra, programozás, esetleg nagyon light fotószerkesztésre(de arra van otthon monitor meg PC) kellene.


#2

Mért lenne jobb a wifi-je?
Használd a forum keresőt nagyon sok ilyen topik volt mostanában.


#3

Procit nem tudsz cserélni majd ha szükséges de a Ramot tudod bővíteni. Azokra az alkatrészekre érdemes lőni keresésénél amik egy laptopnál fixek proci/videókártya


#4

Miben jobb az?

“Csak” 8750H


#5

A wifi-je az egyik legjobb, először is az egyik szobatársamnak Nitro 5 van és jobb az internetje mint a többieknek akiknek más laptopjuk van (Asus ROG, Lenovo). Másodszor ha nekem nem hiszel itt van Linus-ék videója


Az az egyik kérdésem főleg, hogy meg-e éri az I7 az I5-el szemben?

#6

Még nem tudjuk mire fogod használni, szóval neked kell tudni


#7

BlockquoteJátékra, programozás, esetleg nagyon light fotószerkesztésre(de arra van otthon monitor meg PC) kellene

Ezekre használnám


#8

Mindig is kíváncsi voltam, hogy honnan a bánatból akaszt le az ember egyetem előtt 360k-400k közötti összeget :smiley: vagy anyu/apu megveszi kezdésnek? (bocsi az offért, de én nem tehettem meg hogy ilyen vasakat vegyek se szüleim)


#9

Heti zsebpénzt nem eliszom (heti 20 euró 6000 ft), hanem szinte az egészet haza viszem és spórolok+ nyári munka amiben szinte megdöglök de legalább keresek, meg esetleg születésnapi meg karácsonyi pénz, de az is max csak 50-100 euró. Meg bevallom nem veszek 50-100 eurókért egy pólót meg havi szinten egy cipőt minimum 150 euróért.


#10

Valami hasonlót is nézegethetsz, a 8 Gb RAM nem a legideálisabb de a többi rendben van.


#11

Heti zsebpénz?
Ez is ilyen újkori találmány :smiley:


#12

Miért lényeges ki miből engedhet meg magának bármit? Totál fölösleges más zsebébem turkálni, sokkal értelmesebb ha a sajátodban teszed :wink:


#13

Igen, tudtommal nem “újkori találmány” hanem intrire(kolesz) oda kell pénz és bocsássa meg isten, hogy azt kapok, és így van pénzem kaját, vizet venni. Esetleg nagyon ritkán elmenni egy moziba az 1 év alatt egyszer voltam.


#14

Talán régen más volt a helyzet? Aki megteheti lakást, házat vesz a gyerekének régen is és most is, mert ugyan hova rakod a pénzt, ha van? Beteszed a párnád alá, ahelyett, hogy támogatnád a gyerekeidet?
Mindenkinek kutya kötelessége szerintem támogatni gyerekeit, ha megteheti. Én ezt megkaptam, én is meg fogom adni a sajátaimnak.
Egy egyetemet meg nulla anyagi támogatás nélkül megnézem mikor végez el egy ember. A diákhitel sem fedez mindent, mekibe a minimálbért se kapod meg, hisz nem tudsz 40 órát dolgozni, csak mondjuk 20-at, amennyit azért kapsz abból meg éhen lehet halni.


#15

Nem turkálni akartam más zsebébe csak kíváncsi voltam :slight_smile: Felesleges felkapni a vizet, en a fizetésemet rezsire, albérletre, tandíjra koltom el, ezért voltam kíváncsi. Félre tenni nem tudok jelenleg. Az autómat most törtek totál kárra amire 1 évig gyűjtöttem.