Látogatóban Aangfannál part 2


#1

Sziasztok!

Már egy ideje érlelem magamban ezt a témát, de csak most vettem elegendő bátorságot magamhoz, hogy kiírjam nektek.
Lehet, hogy néhányan emlékeztek rám, de az újabb ninjonoknak itt van némi infó.

Én egy mozgásában erősen korlátozott srác vagyok. Nem szívesen írnám le újra a történetemet, de itt megtalálható minden rólam. Egy meglehetősen egyedi gamer keres magának gamertársat

Mit szólnátok, ha megtartanánk a Látogatóban Aangfannál part 2-t?
Időpont: Június 29., szombat, 14 óra
Helyszín: Mordor, 19.kerület (pontos cím majd akkor, amikor már vannak konkrétumok)
Helyem sajnos nem lett több, úgyhogy tényleg csak egy jó beszélgetéssel, meg egy kis gaminggel tudlak várni benneteket!:slightly_smiling_face:


Alkalmi programlehetőségek (Teegrah-tól)
#2

Én ott leszek! :slight_smile: Csak annyit kérek hogy vagy ne 22.én legyen, vagy ha aznap lesz akkor nekem olyan 15től le kell lépnem, mert múzeumok éjszakája lesz. :slight_smile: De a többi nap is megfelel! ^^


#3

Rendben. Akkor legyen ez az alkalom 29-én 14 órás kezdéssel!:slightly_smiling_face:


#4

Halló?
Szeretném jelezni, hogy még van bőven helyem, és mellesleg nem is harapok!:wink: Szóval ne féljetek/legyetek restek ide beírni! Szeretettel várlak benneteket!:heart:


#5

Up!


#6

Sziasztok!
Itt álljon még egy figyelemfelkeltés, miszerint még mindig vannak fennmaradt helyeim!:slightly_smiling_face:


#7

Sziasztok!
Először is szeretném kifejezni a @Teegrah iránt érzett hálámat!:slightly_smiling_face: Megmentetted ezt az egész “látogatást”, ha nem jöttél volna el, akkor teljesen halott lett volna a találkozó. Így legalább csak élőhulla lett.

Végtelenül elszomorít/feldühít, hogy “Magyarország legnagyobb gaming “közösségében”” a közösség szót külön idézőjelbe kell tennem, mert ez itt már nem az. Még a jó lelkű/kedves felhasználók is csak arra vették a fáradságot, hogy elolvassák ezt a felhívást, az már nekik is sok lett volna, ha annyit beírnak, hogy “bakfitty”.

Kevés érintkezésem van az emberiséggel, de most legalább kaptam egy megerősítést, hogy még mindig túlságosan naivan hiszek az emberekben. Köszönöm, hogy egy ilyen rossz élménnyel tanítotok engem!


#8

Sajnálom, h számodra csalódás volt!