Lego Stream 2018 - Ki hogyan készül?

Sziasztok! Körülbelül egy hónap múlva remélhetőleg esedékes lesz a Lego Stream 2018. Ezzel kapcsolatosan három témát szeretnék megemlíteni.

Időpont:
Sajnos időhiány miatt nem tudom mindig nézni a Happy Hour-okat, mondtak valami infót a srácok melyik nap várható (muszáj aznapra szabit kivenni :smile:)? Remélem a sok munka és költözés mellett lesz idejük a srácoknak tovább ápolni ezt a hagyományt. Visszaszámolva az eddigi streameket a December 21. tűnne talán a legvalószínűbbnek.

Ki hogy készül?
A kommentek között szerintem érdekes lenne összegyűjteni, hogy ki milyen szettekkel készül, hogy a stream idején a srácokkal együtt építsen valami b*szót :smiley:
Én az alábbi két szettet fogom most építeni:

Lepin, avagy a kínai Lego
Jómagam két szettel készülök, viszont itt térnék rá egy megosztó topicra. A Lepin egy kínai márka, amely egy az egyben lemásolja a Lego szetteket és harmad áron árulja. A lelkemnek ez fáj, mivel gyerekkorom meghatározó része volt, hogy mindig ügyködtem a Lego szettekkel, viszont a pénztárcám örül neki. Youtubeon van egy frankó videó, ahol pontosan bemutatják milyen is a márka: https://www.youtube.com/watch?v=1531OrtbiKg

Saját tapasztalat alapján elmondhatom, hogy egyet értek a videóval, az elemek jók, az üvegek néha karcosak, más színűek, de ha csak “dísznek” lesz a set akkor tökéletesen megfelel.
Tavaly ezeket a szetteket építettem a stream alatt:

1 kedvelés

hahó @oburuboburu ! Az alsó két link rossz helyre visz.

Köszi, hogy szóltál, javítva! :slight_smile:

1 kedvelés


51:50 körül esik pár szó róla, pontos időpont még nincs ha jól tudom. :slight_smile:

7 kedvelés

A LEGO egy nagyon draga hobbi, mint minden hobbi, ha elegge belemaszik az ember. De vannak dolgok, amiken nem szabad sporolni. A LEPIN lopas. egy kanyi jogdijat nem fizetnek azert is olyan olcso… Az egyetlen dolog ami miatt meg letezik, mer kinai, es nehez oket perelni.
Plusz itt is bejatszik az a meglatas, hogy azert mer lego nem kell megvenni az osszeset. Ha olyan szettre faj az ember foga, ami mondjuk mar evek ota nincs a piacon, akkor irany az eBay meg a Bricklink, es uccu neki, en par honapja az 10212-es Imperial Shuttle-ert 400€-t adtam, de minden centje megerte :smiley: es semmi penzert nem vettem volna meg a masolatot.
Anno Sirius fogalmazta meg jol ezt az egyik LEGO streamjeben. Megveheted a LEPIN-t mondjuk fele aron, vagy otod aron, de valahanyszor ranezel majd eszedbe fog jutni, ha mashol nem, akkor tudat alatt, hogy az nem az eredeti, csak egy masolat… Akkor meg mi ertelme van?

5 kedvelés

Az egyik HH-ban December 21.-ét emlegették reggel 10 körüli kezdéssel. Hogyha valaki tudja melyik HH-ban volt az dobjon be egy linket.

2 kedvelés

Én tudom. És itt egy link:

3 kedvelés

Ha lesz ilyen akkor en ezzel a szettel beszallok : Star Wars ARC 170 -8088

1 kedvelés

DEC 21. Pénteken várható a LEGO strem.
Ha már biztos lesz (vagy változtatnak rajta) a menetrendben benne lesz időben.

2 kedvelés

“Tudod mi a jobb egy legó streamnél?”
KÉT LEGÓ STREAM
Szóval kettő lesz és a dátumokat még nem tudjuk, ahogy VNK írja az egyik valószínűleg dec 21. péntek!
De ez se biztos, ahogy Jani mondta, nem szeretnek igérgetni előre, mert nem biztos, h tudják tartani. tavaly és idén is ráfutottak már ilyesmire, lásd idén a költözést már nyáron említették, először augusztus volt a dátum, most meg már november közepe van.
Tehát nincsen ismert dátum, de lesz legó stream és lehetséges, h kettő.
Hamarosan megtudjuk mikor, türelem!

6 kedvelés

Maximális türelmességgel és nyugalommal várom a stream(ek)et, köszönöm mindenkinek az infót :slight_smile:
Lesz még más, aki a srácokkal együtt épít?

Nekem most uton van par kisebb szett eBay-rol, ha kibirom, hogy ne rakjam ossze, akkor sztem en is :smiley:
Meg tervben van a 75053 Ghost is, bar meg kitudja :smiley: Sok viz lefolyik meg addig a Dunan…

1 kedvelés

Sziasztok! Menetrendben már benne van a 2 dátum :smiley:
Capture

Hat en ma jottem ra, hogy a pentekit max visszanezem, de szombaton akkor koran keles lesz asszem :smiley:
Es az en oldalamon is alakul a dolog :smiley:

4 kedvelés

Picit félreértettétek a menetrendet. A LEGO stream péntek délelőtt kezdődik és várhatóan másnap hajnalban ér véget.

4 kedvelés

Nem feltetlenul, mer ugye 2 LEGO stream lesz, ami nem feltetlul egy napon :smiley:

Én egy karton RedBull-al és egy hét szabadsággal :grinning:

2 kedvelés

A menetrendben két időpont szokott szerepelni. Egyik a kezdést jelzi, a másik pedig, hogy nagyjából mikor ér véget. Tehát ez biztosan egy LEGO stream kezdésének és várható befejezésének az időpontja.

Azzal kapcsolatban, hogy két LEGO stream lesz, tudtommal még semmi konkrétat nem mondtak a srácok, csak Pistitől hangzott el a következő: “Tudod, mi a jobb egy LEGO streamnél?”. Így sejthető, hogy lesz még egy, de arról még nem tudni semmit.

1 kedvelés
5 kedvelés

Én most rendeltem egy b*szógépet:

2 kedvelés