TheVR Fórum

LEGO Stream 2021

Sziasztok!
A 2021, 11. 03-án az 1056. Heppy Hour második felében Pisti és Jani beszélt arról a problémáról, hogy a LEGO Stream alatt a beérkező üzeneteteket nem tudják saját megítélésük szerint jól kezelni.
Várják az ötletek, hogy oldják meg azt a problémát, hogy az üzenetek felolvasásával sokszor egy órás csuszában is vannak.

2 Likes

Azt javasom, hogy fél óra váltássokkal egyikőtök mindig tart egy “kiállást”, ebben benne van az a plusz amit pl. Jani tavaly csinált, h egy másik kamerával bemutatja az épp készülő legokat. Benne van az is, h csinál egy insta posztot, és természeten olvas, de az épp szünetet tartó rendeli a kaját, hoz vizet vagy nasit a többieknek, nyújtózkodik vagy elmegy mosdóba. Így a stream ideje megnőhet akár, de remélhetőleg a “kiállással” töltött idő új energiákat ad a legózáshoz!

9 Likes

Másik ötlet!
Bizzátok rá egy vagy több moderátorra a beérkező üzeneteket, hogy megszürje, és két kategóriára felossza.

Az első kategória: amit felolvastok, a szellemes kreatív írások, viccek, üzenetek.

A második kategória: a feliratkozások amikhez nem tartozi üzenet és szöveg nélküli Cheerek stb, ezek a képernyön jelennének meg!

5 Likes

Remélem ehhez más is hozzá szól, mert kellenek az ötletek!

Ez csak az én személyes véleményem lesz, nem offense vagy ilyesmi. Amit Jani mondott egyébként, hogy egy sávban megjelennének az üzenetek, a névvel együtt, az bőven elég. Most az hogy fél órára mondjuk valaki abbahagyja az építést, addig folyamatosan olvas azt nem tartom jó ötletnek, mivel hogy közben akkor a többiek alapból nem tudnak beszélni nagyon+ az adott emberke is kiesik a ritmusból esetleg, van aki alapból lassabban építi a saját kis szettjét. Én ugyan élvezem így is, úgy is a streamet, de a srácoknak is könnyebb lenne, ha ezt az egész folyamatos olvasás dolgot elhagynánk, tudjanak szabadon témázni, nyilván a chattel együtt.

6 Likes

szerintem is ki kellene írni az üzeneteket és a feliratkozásokat, csíreket.
Ha valaki előbb befejezi, mint a többiek, akkor olvashatna, hogy ne unatkozzon. De csak ha nem szakít meg vele társalgást. Ilyen hosszú műsornál nem feltétlen a nézők kényelme az elsődleges.
Ha felvetődik érdekes beírás, akkor azzal úgyis fognak foglalkozni.

1 Like

Minden lego streamnél küldtem be “természetbarát üzenetet” és nagyon jól esik ahogy felolvassák és reagálnak rá!
És ha visszanézel egy lego streamet, akkor láthatod, h a beszélgetések abbol alakulnak ki, hogy valaki beküld valamit, és arra reagálnak, persze van ellenpélda is!

Ma már a beküldött üzeneteket, se game play se Hh alatt nem olvassák fel!
A HH jobb lett ezt nem tagadom!

1 Like