Lépcsőzetes comment System

ha van egy comment mindegy hogy a témához vagy egy utána elhangzó commenthez akkor is alulra kerül… nem tudni hogy melyikhez tartozik olyan mint egy chatszoba ahol írnak sokan össze vissza :smiley: Javasolnék egy lépcsőzetes rendszert ahol a TOPIC a főőőő ahoz lehet commentelni 2. rendü commenteket a mikhez lehet 3. rendü commenteket ha értitek hogy jól elkülönülljön … 1. nap volt valami hasonló nemtudom bug volot e de azóta se… illetve ezeket szabályozza a topic létrehozó … bocsi csak ezzel a példával tudok élni

Verses topic
Nem commentelhet senki csak én (versek lesznek)
De azokhoz a commentekhez már commentelhetnek … :smiley: így egy letisztult rendszerű lapot kapunk amit a látogatók végig tudnak lesni… ez mindenki topicjára érvényes… csak persze ott bárki commentelhet a topichoz és comment alá is ha a topic létrehozó úgy állította be

10 Likes

Adom

Ettől fog égnek állni @TheVR_Jani haja, bajsza. :smiley:

7 Likes

Remek ötlet!
Elsőre nem is nagyon értettem, h ez a válaszolgatós dolog h működik a fórumon; ez valóban megkönnyítené az átláthatóságot!

2 Likes

Nekem rémlik vmi h ez tervben van… :slight_smile: valahol már említette Jani, de ha megvernétek se jutna eszembe h mikor és hol :joy::joy:

1 Like

már streamben mondtam neki cheerben :smiley: és ott említette meg valamelyik happy hourban

2 Likes

Akk innen rémlik :joy: sorry :smile:

Magyarul úgy mint Redditen?

Ez tényleg frankó ötlet!!! :wink:

Vagy mint Facebookon

1 Like

Szerintem is jó ötlet, csak kérdés hogy a discourse támogat-e ilyen funkciót. Bár aki ért a php-hoz az átírhatja.

Ez így van, a gond csak az hogy a Discourse Ruby on Rails - on alapul, az pedig egy teljesen más programozási nyelv :confused:

1 Like

Akkor elnézést, tévedtem. Nem ismerem a discourse-t annyira.

Semmi gond, én tesztelem hogy mit lehet benne elérni, milyen funkciói vannak, lépcsőzetes rendszert nem találtam benne, de ez nem azt jelenti hogy nincs.

1 Like

Sok sikert hozzá akkor :slight_smile: Az ötlet amúgy valóban jó.

Én a prohárdver fórumból lesnék el 1-2 ide is beillő megoldást. (pl nagy főtopikok átfogó összefoglalókkal, különböző témakörökben.)

1 Like

Ötlet tökéletes, sokkal elkülöníthetőbb lenne :grinning: :smile_cat: