Letöltések kezelése


#1

Sziasztok! Azt szeretném Kérdezni hogy: Hol lehet átállítani azt hogy melyik meghajtóra rakja a dolgokat amiket letöltök teszem azt eddig a C re rak mindent de nekem a D re kellene hogy oda töltse le a dolgokat. A válaszokat előre is köszi!


#2

Letöltések➡️Tulajdonságok➡️Hely

Emellett a böngésződben és a Gépházban is található ehhez kapcsolódóan beállítás, hogy hova mentse a tartalmakat.


#3

Lehet en vagyok mar tul faradt, es csak tulreagalom, de csak en gondolom ugy, hogy kezd a forum tudakozo+ lenni? :smiley: Marmint mostanaban olyan alap kerdeseket tesznek fel az emberek, amit siman lehetne keresni a googlen. Mint peldaul ez a kerdes. 00:08-kor lett kirakva, valasz4 perccel kesobb tartott, ennyi ido alatt siman megtalalhato lett volna a valasz. Ez azert nem atomfizika…
Na mind1, ez csak egy gondolat volt reszemrol, @simiboldi nem feltetlenul neked szol, hanem mindenkinek aki nem veszi a faradtsagot hasznalni a googlet.

@lengyelb asszem johet a :lock:


#4

Teljesen egyetértek. Kéne egy AI, ami magától értelmezi a bejegyzést és csak akkor teszi nyilvánossá, ha nem tudja megválaszolni a kérdést 1 percen belül :smiley:


#5

Igaz, viszont így jönnek létre a tudás bázisok, én is egy csomó dolgot, amit keresek Google-ön más fórumokon találok meg, mert a google is nagyon sokszor fórumokon megnyitott témákat dob be. Bármilyen faszságot beírsz google-be tuti valaki már nyitott róla egy gyakori kérdések topic-ot :smiley:
De például programozásnál is vannak kezdők, mint például én, konkrétan bármi bajom van, bármi nem működik rákeresek, és bedobja valamelyik fórumon megnyitott, megválaszólt topicot, így nekem nem is kell újat nyitnom.


#6

Szerintem aki ENNYIT nem “talál” meg magától (ÉRTEM GOOGLE ÉS MINDEN NÉLKÜL) annak ne is legyen inkább gépe…

Ez már tényleg no komment szintű kérdés…

NEM avval van a baj mikor valaki kérdez csak el kéne gondolkodni, hogy “Hmmm vajon merre is lehet egy beállítás hmmm…lehet, hogy a settings-be kéne megnézni?”

Torrent-ezel és amit a torrent programban leszedsz rossz könyvtárba töltődik? 10 pontos kérdés…vajon melyik programban kell átállítani, hogy mi legyen az alapértelmezett letöltési könyvtára? (Segítek, nem az office)

Chrome/Firefox/Opera nem oda tölti a dolgokat ahova akarod? Vajon melyik programokba kell megnézd a settings-be, hogy mi a default download directory és átállítani? (Segítek, nem a minesweeper)

Persze reggel 5:30-van és munkába tartok szóval túl érzékeny vagyok a baromságokra még…


#7

Hát figyelj a nagyszüleim a messengert nem tudják megnyitni, vannak ilyenek. Nekünk alap, másnak sajnos nem. Valaki az általános iskolában az informatika órán ül le először a gép elé.

Két napja jártam az okmányhivatalba, odajött hozzám egy ember és megkért, hogy segítsek neki választani ügyintézési kategóriát, szerintem írni olvasni nem nagyon tudott, aztán amit kapott sorszámot fogalma nem volt, hogy mire jó, oda ment minden ablakhoz, alig tudták neki elmagyarázni mi a helyzet.
Sajnos az analfabéta emberekbe könnyen bele lehet bukni, itt tartunk. Egyel jobbra lévő országban meg aztán…

Más országokban persze általánosban már programozni tanulnak, de mindegy :smiley:


#8

Ezt személyesen kikérem magamnak. Romániában feleannyi fogatlan analfabéta nincs mint Magyarországon :smile: Lopni azt jobban tudnak (de azt is jobban) :smile:

A kérdező meg nem nyugdíjas…mégcsak nemis analfabéta ha feltudta itt tenni a kérdést. Simán lusta gondolkodni kicsit…és hasonló kérdésekből már túl sok van manapság a fórumon.


#9

:joy:


Lezárva ekkor: #10