LG 43UD79-B PS4 Pro játékra és filmezésre

Sziasztok! Kinéztem ezt a monitort, amit rákötnék a PS4 Pro-ra játékhoz, illetve a PC-re filmezéshez. Olvastam, illetve néztem róla értékeléseket és elbizonytalanított az az állítás, hogy ha 1080p-ben használom ezt a 4K-s monitort játékra, akkor elég zavaróan előjön a screen tearing, viszont 4K-ban a Pro csak 30 FPS-t tud biztosítani, ami szerintem lehet, hogy kevés.
Pár játék, amivel játszok, ha ez segít: God of War, Red Dead Redemption, Uncharted 4, Spider Man, Days Gone. Online multicoop vagy FPS lövöldével nem szoktam játszani. Szerintetek másik monitort kellene válasszak inkább? Jelenleg a 4K nem lenne feltétlenül szükséges, csak ilyen 40" feletti képátló esetén nem találtam 1080p-s monitort. A szobám, ahová kerülne 4 méter széles, couch game lenne a fő felhasználása. Köszönöm

A screen tearingnek nincs köze a felbontáshoz, szóval e miatt nem aggódnlék.
Ha egyébként bejön és megfelel az igényeidnek, rendeld meg neten, kipróbálod, ha nem tetszik, 14 napod van visszaküldeni és visszakapod a pénzt.

Másik opció: TV-t veszel és nem monitort. Konzolnak teljesen jó, filmet nézni is, max PC gamingra nem javasolt.

3 Likes

Másik opciót úgy érted, hogy 1080p-s TV-t is vehetnék vagy ott is a 4K-s? TV-ben eddig az input lag nagysága miatt nem gondolkodtam.

PS-nek eleve olyan input lagja van, hogy kb mindegy… filmnézésnél meg lényegtelen.

1080p-s TV-t normális minőségű panellel szerintem már senki nem gyárt, ergo csak a 4K játszik.

1 Like