LG C2 vagy Samsung QN90B

Sziasztok!

Egy ideje gondolkodom, hogy lecserélem a jelenlegi 49Q67r-es samsungom. Az egyel nagyobb belőle már tudta full hd-ben a 120hz-et ez sajnos nem.
Series x —> Call of Duty es a 120hz lenne ami fontos.
A címben említett tévékről néztem egy csomó review-t.

Oled fekete…sötétben “erősebb” kisebb input lag stb. stb.

Samsung pedig világosban jeleskedik ugye, de túlszaturál és sötétben ott a blooming ami elvileg ennél már jóval kulturáltabb, mint eddig, de nem tudom, hogy mennyire zavarna.

Nincs tévé előfizetés itthon csak streaming megy. Szóval a logók miatt nem kell tartani az olednél. Nemtudom, hogy a játék alatt (map, lőszer, stb.) jelzések mennyire “veszélyesek”. Nem vagyok nagyon nagy Gamer … nem menne non stop, de mégis tartok a beégéstől.
A másik pedig, hogy nappal ha felvenném a fényerőt maxra ( a nappali viszonylag fényes…) az mennyire gáz az OLED esetében?
Van közületek valaki aki a cx-et vagy a c1-et nyúzza ? Játékra esetleg monitorként használja ?
Tudom, hogy azóta elvileg fejlődött a panel, pixelmozgatás meg nemtudom még mi, de ha azokkal nincs gond ha már használja vki egy jó ideje akkor jó eséllyel nekem sem lenne vele gondom.
Samsung frontról is jöhet tapasztalat ha valakinek lapul otthon ez a qn90b.
Köszönöm előre is a segítséget !!!

LG OLED, mindenképp. Samsungból, majd ha lesz elérhető (áron) QD OLED, azt lesz érdemes. De a QLED-et veri lezán az LG OLED-je. A beégés rég nem probléma, csak béégett (höhö) az emberek tudatába. Aki meg tudja engedni, a C1-et veszi gamingre, mert arra tökéletes. Ebből következően a C2 is az, de fontold meg megéri-e a felárat, nincs akkora különbség a két generáció között.

3 kedvelés