Lg G4 után Huawei P10-re kényszerből váltani?

Volt egy általam nagyon szeretett LgG4 mobilom aminek már lassan másfél éve a tulajdonosa voltam és rettentően szerettem és úgy terveztem, hogy még egy 2 évig használni tudnám… De ez sajnos pár nappal ez előtt meghíusúlt amikor kiderőlt hogy alaplap hibás. Amit igaz hogy ki lehetne cseréni de nem vagyok benne biztos, hogy utána ugyan olyan lenne.
Ezért gondolkozom azon, hogy váltanék. És itt következik a másik telefon a Huawei P10. Amit úgy olvastam hogy aránylag még jobb is mint a G4 de nem vagyok benne biztos, hogy számomra is tudná azt az elvárási szintet hozni. Ami legfőképp a kamerához és a haználhatóságához van magasan a léc…
Avagy lehet megérni mégis megcsináltatni az LgG4-et? Vagy nem a Huawei P10 lenne a legideálisabb?

A kicserélést, hogy érted? Ingyen kicserélik mert van még rá garancia vagy ha nem akkor mennyiért cserélik ki?

Hát az biztos, hogy nem ingyen fogják kicserélni ezt már az elején sajnos megmonták és akkor ahoz még hozzá jönne az alaplap ára. Mivel sajnos nem én vagyok/voltam a telefon első tulajdonosa. Így ezekkel kell számolnom. De konkrét árat még nem mondtak.

Szerintem a konkrét árat meg kéne tudakolni mert ez alapján könnyebb eldönteni, hogy mi legyen!

1 kedvelés

A G4 esetében ez egy szériahiba, az Lg ilyenkor azt hiszem ha garanciáli, ha nem, akkor is köteles ingyen kicserélni. De javítsatok ki, ha tévednék. Mellesleg mennyit akarsz új telóra költeni?

1 kedvelés

Hát max 150k de t- mobilnal fogom több mint valószínű az új telefon vásárlását megelyteni mivel régóta náluk vagyok és már aránylag nagyobb kevezmény tudnék ott szerezni.
Én is azt olvastam amit te írtál amugy.

Ebben teljesen igazad van.

Szia!
Ugyan ez történt az én LG telómmal is. :frowning:


Sajnos az alaplapot annyiért cserélig mint amennyibe a készülék kerül, és mint ahogy felhívták a figyelmemet a szervízben: az LG telefonokon mindig az alaplappal van a gond. Ezért én vettem egy samsungot és ezt most nagyon szeretem. :slight_smile:
Ha szeretnéd olvasd el a topikot. :slight_smile:

1 kedvelés

Oh akkor gondolom ezt te is most nagyon jól átérzed. :sweat_smile:
és köszi vetek rá egy pillantást

1 kedvelés

Ha 150 Mátyás a kereted, és nem fontos az SD-bővíthetőség és a szolgáltatófüggőség, akkor lehet, hogy érdemess lenne beszerezned egy OnePlus-t. KB. naponta-kétnaponta frissítik 6 vagy 8 giga ram (még a 6 giga ram is ritka a min.200K-s telók között, akkor a 8 giga…). Én legalább is megfontolnám a helyedben. Itt a hivatalos weboldaluk:

3 kedvelés

Oh köszi akkor ennek is meg utana fogok nezni :slight_smile:

Pesten igaz felár ellenében, de szerencsémre meg tudják csinalni az Lg-t. ugyhogy nem kell váltanom :hugs:

1 kedvelés

Tényleg? :open_mouth: Nekem konkrétan az LG szervízben mondták, h alaplaphiba akkor kuka…
Mennyiért és hol vállalják?

1 kedvelés

Hát pesten találtam egy szervízt akiknek elmondtama dolgokat és azt monták hogy megcsinálják csak mivel ennek a telefonnak én vagyok a második tulaja és nincs meg az eredeti telekomos garancia papír hanem csak azé a bolté ahol én vettem ezért az alaplapot és a munkadíjat is ki kell fizetni de így legalább max 70k-ból kijövök és nem kell 100k költeni vagy még többet egy újra.
+Pécsi szervízbe kell először beadnom és ők felküldik nekem pestre

1 kedvelés

Értem. :slight_smile: Remélem sikerül megcsinálniuk. ^^

1 kedvelés

köszi :slight_smile: én is nagyon :hugs:

1 kedvelés