Logitech egér

Sziasztok.

Éger vásárlás előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket. Mindenképp Logitech egeret szeretnék és találtam kettőt ami megtetszett. Az egyik a G403, a másik pedig a G603. Első sorban FPS játékokhoz vásárolnám az egeret.
Véleményeket előre is köszönöm. :smiley:

Mi a kérdés?

Ha Logitech és FPS, egyértelműen G502 Hero. Súlyozható, sok gomb(sniper stb.), jó szenzor, igaz picit drágább az említetteknél, de bőven megéri a plusz kiadást.

1 Like

Azért ez nem egészen így működik. Jó lenne tudni hogy milyen fogása van a kérdezőnek.

Melyiket ajánlanátok inkább,a g502 semmiképp mert nem az én kezemre való. A letisztult egér a kényelmes számomra. Hasonló forma mint az általam fent emlitett egerek.

Mindenképp meg kellene fogdosni, mert teljesen egyéni dolog, hogy kinek mi áll kézre. Bár ez a két típus olyan, mintha ergonómiailag teljesen egyforma lenne. Amúgy a G603 nem vezeték nélküli? Mert akkor azt gamingre semmiképp nem ajánlanám.

Az igen, de én úgy olvastam, hogy a logitech már eljutott arra a szintre hogy nincs input lagg a wireless egérnél.

Ez dícséretes, nem is tudtam erről. Viszont az input lagon kívül még ott van az elemek miatti súlytöbblet/kiegyensúlyozatlanság. Ezt is figyelemebe kell venni, ezért megint csak oda jutunk, hogy el kell menni egy olyan boltba, ahol megfoghatóak az egerek (egérfogó nélkül is :slight_smile: ))

Én egy G305-öt ajánlanék, bár még mindig nem tudjuk hogy milyen fogást használsz.

Ahogy fentebb írták, hasonló a két egér mind kialakításban mind teljesítményben. G603-nak frissebb, ezáltal egy kicsivel pontosabb szenzorral rendelkezik, viszont az AA elemek miatt nagyobb is a súlya, ami nem feltétlenül hátrány(ki hogy szereti).

Jelenleg egy steelseries rival 100-at használok ami 90 gramm. Nekem bevált ez a súly és a kialakitás is.

1 Like

Ránézésre akkor tökéletes lesz neked a G305. Ha zavar a súlyozása, beletehetsz egy AAA elemet is az AA helyett, egy darab alufóliával, vagy egy AAA to AA adapterrel, így könnyebb lesz.

Csak mert pont témába vág:

1 Like

Szóval egy kis hack-el kapsz egy más formájú G Pro-t, harmad áron. Nem is rossz :smiley:

Sziasztok!!! Engem a Logi Proteus Pectrum g502 érdekelne, az lenne a kérdésem, hogy egy kB közepes méretű kézhez mennyire megfelelő? Mostani rival 310 egerem elég kényelmetlen, és nagy a kezem ék.

Nézz a utána a specben pontosan de a G502 talán még nagyobb is, mint a Rival, úgyhogy ha az kényelmetlen… Na meg függ attól is milyen fogás kényelmes neked, palm (telibe tenyereled) vagy csak ujjheggyel fogod (a nagyobbakat kisebb kézzel így nem is nagyon lehet).

Nekem inkább “claw” fogás a kényelmesebb, A Razer Basilisk a másik kiszemelt az elvileg kisebb.

De!!! Olvastam valamit a zavar kicsit

“On the other hand, Logitech G502 has a more aggressive design with sharp edges to create a sporty look, but it is still comfortable to hold. It is narrower than Razer Basilisk, so it is more suitable for people with small hands.”

Akkor miért írjak hogy kisebb kéznek kényelmesebb?

Valószínűleg ezért.

Ha rám hallgatsz, nem érdekelenek a tesztek fogod, és kipróbálod.

Az egér is olyan mint a cipő. Ami nekem kényelmes, lehet neked nem, akkor sem ha méretre ugyan akkora a lábunk.

Az a baj hogy nem igazán van hol ki próbáljam… Ezért kell olvasgassak