Logitech G633

Sziasztok!

Logitech G633 véleményeket és tapasztalatokat szeretnék kérni.

Megéri megvenni? Megéri azt a felárat (10-15eFt headsetekhez képest)?

(Nem, ez gagyi, csak a hyper x stb. kommentek kíméljenek :smile: )

Köszi a válaszokat!

szerk.: Láttam, hogy Shroud is ilyet használ. Pubg-ben nagyon tudja, hogy hol van az ellenség. Az én mostani headsetem meg nem. Még azt is alig hallom ha egy kocsi 100 méterre mellettem elmegy. Hiába veszem fel a hangerőt mindenhol, még úgy sem.

Nekem személy szerint nem tetszik a fejhallgató. Tapasztalom még nem volt vele, de szerintem ha teheted kérd üzletbe és próbáld ki, hogy milyen. :slight_smile:

Sajnos nem tehetem meg, hogy utazzak 200-500 km-t, hogy kipróbálhassam. Azért kezdtem egy topic-ot, hogy akinek ilyen fejhallgatója van vagy már volt kezében. :slight_smile:

Értem. Hasonló helyzetben vagyok én is. Akkor sajnos nem tudok segíteni. :slight_smile:

Nem tudom mennyire vág a témába, de Shroud már a HyperX Cloud Flight-ot használja, árban sincs olyan hatalmas különbség köztük.

Leszűkítettem a kiszemelt fejhallgatókra:

Roccat Khan Pro
Asus Cerberus
Razer Electra V2 jack vagy usb?
Logitech G231 Prodigy
Logitech G233
Logitech G430
Logitech G633

Melyik érné meg a legjobban?
Jack vagy USB csatlakozás?

A logitech G633 megéri azt a 10-15e felárat?

Azt kell hogy mondjam hogy nekem nem érné meg a G633. Volt szerencsém használni egy ideig és se hangzásba se kényelembe nem hozta egy Hyperx Cloud minőségét amit jelenleg is használok és ha valami oknál fogva váltanom kellene akkor ugyan ez lenne a kiszemelt. Nem hiszem hogy a többi logitech is ilyen de én csak ezt próbáltam.

1 kedvelés