London Film & Comic Con 2019

Hello. Valaki lessz még (ma) 27. szombat a Londoni Film and Comic Con-on?

Eltelt a nap. Látom a fórumról nemsigazàn volt senki :frowning:

Több Magyarországról érkezett csoportal is sikerült összefutni még a Magyar 501st is képviselte magát még ha csak off duty is :slight_smile: Jó buli volt ESZMÉLETLEN JÓ.

Remélem a jövőben több magyarral futok majd össze ezeken a rendezvényeken. Mindíg jó együtt bojongani, felfedezni a rejtett kincseket :slight_smile:

Aki esetleg gondolt már rá de azt hajtogatja magában, hogy “úgyis minden aranyáron van az ilyen rendezvényeken” azt megnyugtatom a legöbb ár verte az Amazon-t és a belépés is £25 egy napra VISZONT végtelen szórakozàs és csupa csupa kedves jófej ember. A jelenlévő hírességek előtt pedig le a kalappal…tipikus Angol szervezés de pont ott nemvolt légkondi ahol egész nap kismillióan sorbaáltak dedikáltatni és ahol a meghívott színészek töltötték a napjuk 90%-át és mégis közvetlenek kedvesek és barátságosak voltak mindenkivel és ha valaki időben érkezett elég hosszasan ellehetett beszélgetni velük a dedikàló asztaloknál. Michael Shanks-el sikerült egy jó 10 percet beszélgetnem anélkül, hogy bárkit feltartottam volna akárcsak Robert Picardo-val. ( Igen erős scifi vonalon mentem :smiley: )

Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ezek a rendezvények a geek-ség (dheszépmagyarszó XD) mekkái és 10/10 az egész napra, egy unalmas pillanat nem volt.

1 Like

@lengyelb zárható.